Opleiding Event Management

Praktische info

Schrijf je in

cursus event manager event management, event manager, event organisator, organisator, cursus event manager, opleiding event manager, event manager antwerpen, event manager gent, event manager hasselt, groepslessen event manager, avondonderwijs event manager, event manager volwassenenonderwijs opleiding event organisator

cursus event manager

Leer onvergetelijke evenementen plannen in 10 weken

Event managers die hun vak goed kennen, zijn zeer gegeerd. Het event management is immers een booming business en de branche heeft dringend nood aan creatieve organisatietalenten. Ben jij zo iemand? Dan ligt er na het volgen van deze cursus een mooie toekomst vol werkgelegenheid en carrièrekansen voor je open! Als event manager is elke dag anders. Je komt voortdurend met nieuwe, enthousiaste mensen in contact en bent steeds met andere dingen bezig. Je hebt dus heel wat afwisseling en werkt constant in een positieve sfeer. Maak van je hobby je beroep en je zal je geen moment meer vervelen!

Hou je van plannen en organiseren? Ben je sociaal vaardig en kan je klantgericht werken? Wil je starten als event manager in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding event organisator! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van event manager snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding event organisator is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als event manager. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken.

Als event manager werk je samen met je klanten de planning van hun evenement tot in de puntjes uit. Je bent uiteraard een teamplayer, die zeer klantgericht en punctueel werkt. Als eventmanager ben je op de hoogte van de wetgeving en budgeteringstechnieken. Ook beschik je over succesformules en reclametechnieken om van elk evenement een succes te maken. Je zal door anderen geprezen worden omwille van je creativiteit, vakmanschap en organisatorisch talent!

Na het volgen van deze cursus, heb je heel wat toekomstmogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld beginnen als zelfstandig event manager of als freelancer. Ook kan je aan de slag bij een evenementenbureau. Je bent in staat om evenementen en grootschalige projecten te organiseren. Ook kan je beginnen als (mede)organisator van beurzen, bedrijfsfeesten, mediaprojecten, muziekconcerten, theatervoorstellingen,… De mogelijkheden zijn echt eindeloos!

Professionele opleiding event manager

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als event manager moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van event manager aan.

Voor wie is deze opleiding event manager bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding event organisator is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma event manager binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 10 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding event organisator wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Event Management 19/09/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Event Management 25/09/2017 Gent 18u30 – 21u30
Event Management 05/10/2017 Brussels-City 18u30 – 21u30
Event Management 07/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Event Management 13/11/2017 Aalst 18u30 – 21u30
Event Management 01/02/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Event Management 09/02/2018 Gent 18u30 – 21u30
Event Management 07/03/2018 Brussels-City 18u30 – 21u30
Event Management 19/03/2018 Leuven 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques event organisator

Je krijgt les van ervaren docenten

Deze opleiding wordt in samenwerking met De Ondernemersschool gegeven. Je krijgt les van een ervaren zelfstandige event manager die al jarenlang in het vakgebied staat. Al de leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot event manager kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van event management. Deze cursus event manager is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma event manager

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 540.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 54 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 486 euro.

avondschool event organisator cursus event manager opleiding event management

cursus event manager event management, event manager, event organisator, organisator, cursus event manager, opleiding event manager, event manager antwerpen, event manager gent, event manager hasselt, groepslessen event manager, avondonderwijs event manager, event manager volwassenenonderwijs opleiding event organisator

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding event manager?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding event manager?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus event manager?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Tina V.L. (Baarle-Nassau, Nederland)

Feestjes, verkleedpartijen en bijeenkomsten organiseren doe ik ontzettend graag. Met dit diploma op zak ga ik zeker kunnen solliciteren om een echte event manager te worden.

Rik B. (Hoogstraten)

Het cursusmateriaal is heel opbouwend opgesteld. Het interessantste gedeelte vond ik budgetten opstellen en draaiboeken maken. Dit zijn zaken die ik later echt ga kunnen toepassen.

Gitte T. (Rotselaar)

De groepslessen zijn ideaal om nieuwe mensen te leren kennen en ideeën uit te wisselen. Ik heb dus veel geleerd van de docent maar ook van mijn medecursisten.

Koen M. (Gent)

Graag wil ik mijn docent bedanken voor de boeiende lessenreeks. De vele praktijkvoorbeelden zorgden ervoor dat het geen saaie lessen werden.

Lees ook onze media, management en ondernemersblog

Shutterstock 312605798

Maak van organiseren je talent én job

Al jaren vormen de thema’s organisatie, time-management en motivatie een leidraad voor talrijke self-help handboeken en programma’s. Net zoals de …

Trouwen

Koppel mist drie keer eigen bruiloft

Een trouwlustig paar heeft in de Nederlandse stad Roermond voor de derde maal op rij de eigen bruiloft gemist. Het …

SI1

Schoonheidsinstituut voor overname!

Ben je net afgestudeerd als Schoonheidsspecialiste en droom je van je eigen zaak, dan is dit unieke aanbod een buitenkansje …

Page 1 of 41234»

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool