Cursus Gelaatsverzorging

Praktische info

Schrijf je in

cursus gelaatsverzorging  opleiding gelaatsbehandeling

cursus gelaatsverzorging opleiding gelaatsverzorger gelaatsverzorging

Leer gelaatsverzorging in 5 weken

Onder invloed van interne en externe factoren verandert je huid in de loop van de tijd. Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker het is om de juiste crèmes en verzorgende producten te gebruiken. Een goede verzorging van de huid is ook heel belangrijk voor mensen die vaak make-up gebruiken of voor mensen die in een vervuilde omgeving wonen of werken. Mensen die regelmatig het gelaat laten behandelen zien er stralend uit en voelen zich beter. Hun huid veroudert minder snel en blijft veel strakker.

Wil je graag iemands gelaat professioneel behandelen met de juiste producten? Wil je meer weten over de laatste nieuwe technieken in de schoonheidsverzorging? Wil je een eerste kennismaking met het beroep van schoonheidsspecialiste? Kies dan nu voor de unieke opleiding gelaatsbehandeling van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie wie graag de eerste stap zet naar het succesvolle beroep van schoonheidsspecialiste.

Beroep met toekomst

De opleiding gelaatsbehandeling aan De Schoonheidsschool is de perfecte kennismaking met het beroep van schoonheidsspecialiste en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière . Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Deze vaardigheden zijn zeker een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding weer een stap dichter bij het beroep van schoonheidsspecialiste!

Professionele opleiding gelaatsverzorging

Deze opleiding is zeer praktijkgericht. Je oefent op je medestudenten. Zo kan je niet alleen studeren, maar geniet je ook van de verschillende huidbehandelingen en gelaatsmassages.

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je tijdens een gelaatsbehandeling moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap een gelaatsverzorging te geven.

Voor wie is deze opleiding gelaatsverzorging bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding gelaatsbehandeling is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma gelaatsverzorging binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 4 uren.

Tijdens de opleiding gelaatsverzorging leer je op de juiste manier om te gaan met de verschillende verzorgingsproducten. Je zal leren hoe de huid en het gelaat is opgebouwd. Je leert alles over de anatomie van de huid. Je maakt kennis met de verschillende huidproblemen en je leert hoe je deze kan behandelen. Veel aandacht wordt besteed aan de indicaties en contra-indicaties van de verschillende behandelingen. Je maakt kennis met de cosmetische en natuurlijke producten en oliën die je kan gebruiken om de huid en de gelaatsspieren te ontspannen en te verstevigen. Je zal leren om de bloedsomloop te stimuleren en de veroudering van het gelaat te vertragen. Je leert een professionele gelaatsmassage uitvoeren en komt te weten hoe je maskers aanbrengt.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding gelaatsbehandeling wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Gelaatsverzorging 26/10/2017 Gent 18u00 – 22u00
Gelaatsverzorging 08/11/2017 Antwerpen 18u00 – 22u00
Gelaatsverzorging 16/12/2017 Hasselt 10u00 – 14u00
Gelaatsverzorging 16/12/2017 Hasselt 10u00 – 14u00
Gelaatsverzorging 08/01/2018 Antwerpen 18u00 – 22u00
Gelaatsverzorging 22/02/2018 Hasselt 18u00 – 22u00
Gelaatsverzorging 17/03/2018 Brussel 10u00 – 14u00
Gelaatsverzorging 17/03/2018 Brussel 10u00 – 14u00
Gelaatsverzorging 31/03/2018 Gent 10u00 – 14u00
Gelaatsverzorging 24/04/2018 Hasselt 18u00 – 22u00
Gelaatsverzorging 28/04/2018 Antwerpen 10u00 – 14u00
Gelaatsverzorging 03/05/2018 Gent 18u00 – 22u00
Gelaatsverzorging 05/09/2018 Brugge 18u00 – 22u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques gelaatsbehandeling

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Gelaatsverzorging werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige gelaatsverzorger die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot gelaatsverzorging kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus gelaatsverzorging is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma gelaatsverzorging

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Dan heb je een vestigingsattest schoonheidspecialiste nodig om dit beroep uit te kunnen oefenen. Je hebt ook een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder de filmpjes van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 269.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de lessen of thuis. Dit materiaal kan je aankopen op Schoonheidshandel.com

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 26.9 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 242.1 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding gelaatsverzorging?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding gelaatsverzorging?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus gelaatsverzorging?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Krista F. (Turnhout)

De klanten van mijn nagelstudio zijn meer en meer vragende partij om ook een gelaatsbehandeling van mij te krijgen. Ik vind het heerlijk om mensen te verwennen en ze een stralende huid te bezorgen. De opleiding is heel praktijkgericht en direct toepasbaar. Ik verkoop nu ook in mijn studio de gelaatsverzorgende producten waarmee ik heb leren werken.

Sonia R. (Ieper)

Ik zou de opleiding direct opnieuw doen. De lessen verliepen vlot en alles werd goed stap voor stap uitgelegd.

Pauline L. (Overijse)

Deze cursus is een afwisseling van leren, toepassen en zelf verwend worden. Ik vind dat de docent ons heel goed geholpen heeft tijdens deze opleiding.

Paula X. (Berlaar)

Heel leuk dat de opleiding zo praktijkgericht was! Je leert meteen alle trucjes van het vak. Ik zou het zo opnieuw doen!

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Page 1 of 4512345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool