Interieurstylist voor gevorderden

Praktische info
  • Duur: 10 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 473.00 euro
  • Opleidingscheques:
  • KMO-portefeuille: Ja

Schrijf je in

cursus interieurstylist voor gevorderden vervolgopleiding interieurstylist, cursus interieurstylist voor gevorderden, opleiding interieurstylist, interieurstylist antwerpen, interieurstylist gent, interieurstylist hasselt, groepslessen interieurstylist, avondonderwijs interieurstylist, interieurstylist volwassenenonderwijs, interieurstyling, cursus interieurstyling, opleiding interieurstyling, interieurstyling antwerpen, interieurstyling gent, interieurstyling hasselt, groepslessen interieurstyling, avondonderwijs interieurstyling, interieurstyling volwassenenonderwijs, binnenhuis, binnenhuisarchitect, kleuren, inrichting, inrichter, architectuur, architect opleiding vervolgopleiding interieurstyling

cursus interieurstylist voor gevorderden opleiding interieurstylist interieurstyling

Leer alles over Interieurstyling voor gevorderden 10 weken

Tijdens de lessen interieurstyling voor gevorderden ga je dieper in op de thema’s uit de basis opleiding.

In deze vervolgopleiding zal je alles te weten komen over verlichting. De verschillende lichtbronnen, de werking en de mogelijke schakelingen zijn belangrijke leerpunten in dit hoofdstuk. Daarnaast wordt er ook ingegaan op verwarming en sanitair. Als je deze vervolmakingsmodule gevolgd hebt, ben je volleerd interieurstylist.

Wil je starten als interieurstylist in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding vervolgopleiding interieurstyling van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van interieurstylist snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding vervolgopleiding interieurstyling aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als interieurstylist. De vaardigheden die je in de basisopleiding geleerd hebt, worden in deze lessen nog verder ontwikkeld. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als interieurstylist of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding vervolgopleiding interieurstyling verzekerd van werk!

Professionele opleiding interieurstylist voor gevorderden

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als interieurstylist moet beheersen. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van interieurstylist aan.

Voor wie is deze opleiding interieurstylist voor gevorderden bedoeld?

Deze opleiding is het vervolg op de basisopleiding interieurstyling. De opleiding vervolgopleiding interieurstyling is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma interieurstylist binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 10 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding vervolgopleiding interieurstyling wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt. Zo kan iedereen aan zijn of haar eigen project werken gedurende de lessenreeks. De docent begeleid je intensief tijdens het volledige leerproces.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques vervolgopleiding interieurstyling

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige interieurstylist die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot interieurstylist voor gevorderden kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus interieurstylist voor gevorderden is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma interieurstylist voor gevorderden

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 473.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

Opleidingscheques of KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de opleidingscheques (nee) of de Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 47.3 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 425.7 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding interieurstylist voor gevorderden?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding interieurstylist voor gevorderden?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus interieurstylist voor gevorderden?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Muur

De magie van een accentmuur

Een accentmuur kan je ruimte een dynamisch en open gevoel geven, maar tegelijkertijd kan een accentmuur ook orde scheppen in …

Opleiding Interieurachitect

De ideale geur om een huis te verkopen

Geuren creëren een huiselijke sfeer Het is geen fabeltje dat potentiële kopers vaak vallen voor een nette, aangenaam geurende woning. …

Shutterstock 15965881

Tips voor een betoverende kerstboom

Het is bijna Kerstmis! Tijd om met de hele familie te genieten van sfeervolle kerstmuziek, kerstdecoratie, de uitgelaten sfeer van …

Page 1 of 3123»

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool