Kinderbegeleiding (Tijdelijk niet beschikbaar)

Deze opleiding is tijdelijk niet beschikbaar.

Praktische info
  • Duur: 5 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Lesgeld: 236.00 euro
  • KMO-portefeuille: Nee

Schrijf je in

cursus kinderbegeleiding crèche starten, beginnen crèche, cribbe, opleiding onthaalmoeder, onthaalouder cursus, kinderbegeleiding, cursus kinderbegeleiding, opleiding kinderbegeleiding, kinderbegeleiding antwerpen, kinderbegeleiding gent, kinderbegeleiding hasselt, groepslessen kinderbegeleiding, avondonderwijs kinderbegeleiding, kinderbegeleiding volwassenenonderwijs opleiding kindercrèche

Boeiende cursus kinderbegeleiding

Ben jij gek op kinderen en zou je van het werken met kinderen jouw beroep willen maken ? Dan is deze opleiding ideaal voor jou!

Leer alles over kinderbegeleiding

In deze zeer uitgebreide groepscursus worden alle aspecten van de kinder- en jeugdbegeleiding helder uiteengezet. Je maakt kennis met de verschillende fasen in de ontwikkeling van een kind en leert een reeks liedjes, versjes, knutselactiviteiten en andere spelactiviteiten die de ontwikkeling van kinderen stimuleren. Voor elke leeftijd vind je een geschikte bezigheid!

Daarnaast maak je kennis met de verschillende opvoedingsstijlen en leer je hoe je specifieke opvoedingsmoeilijkheden kan oplossen.

Sector met toekomst!

Na afloop van deze cursus heb je een grote werkzekerheid en ga je in de slag in een bruisende wereld. Zo kan je bijvoorbeeld starten als animator, speelpleinmedewerker, begeleider van jeugdkampen… Jij maakt van jouw passie jouw beroep!

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus kinderbegeleiding heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding kinderbegeleiding wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques kindercrèche

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige onthaalouder die al jarenlang in het vakgebied staat. Al de leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot kinderbegeleiding kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van kinderbegeleiding. Deze cursus kinderbegeleiding is voor iedereen toegankelijk.

Maak kennis met De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 236.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 23.6 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 212.4 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat kan je verwachten tijdens de opleiding kinderbegeleiding?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus kinderbegeleiding?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Sandra L. (Antwerpen)

De groepslessen kinderbegeleiding waren superplezant. We waren met een heel gemotiveerde groep waarvan iedereen goed meewerkte tijdens de lessen. Heel veel bijgeleerd dus.

Linda U. (Dendermonde)

Het cursusmateriaal is heel gestructureerd opgesteld. Alle onderwerpen over kinderbegeleiding komen uitgebreid aan bod.

Jens V.G. (Deinze)

Het grootste voordeel van deze school vind ik dat je alle informatie terugvindt op de website. Je kan je zelfs inschrijven via de website. Dat is weer een verplaatsing uitgespaard.

Mieke O.D.K. (Kruibeke)

Ik ga dolgraag met kinderen om. Mijn diploma van bedrijfsbeheer had ik al. Deze cursus was dus de snelste manier om als kinderbegeleider te starten.

Lees ook onze media, management en ondernemersblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Shutterstock 312605798

Maak van organiseren je talent én job

Al jaren vormen de thema’s organisatie, time-management en motivatie een leidraad voor talrijke self-help handboeken en programma’s. Net zoals de …

Yoga In The City

Zennnn met de cursussen Kinderyoga en Mindfulness

Wie nog sceptisch is over de werkzaamheden van yoga en mindfulness op lichaam en geest en dit dan ook nog …

Page 1 of 1112345»10...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool