Leer je eigen kleurentype

Deze opleiding is momenteel niet meer beschikbaar. Neem gauw een kijkje tussen onze overige opleidingen Fashion & Styling.

Praktische info
  • Duur: 4 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 210.00 euro
  • Opleidingscheques:
  • KMO-portefeuille: Nee

Schrijf je in

cursus leer je eigen kleurentype  opleiding leer je eigen kleurentype

Ken je eigen kleurentype na 4 weken

Sommige kleuren doen je stralen. Met de juiste haarkleur en make-up krijgt je zelfvertrouwen een echte boost. Iedereen geeft je complimenten! Deze cursus leert je de juiste technieken om steeds weer stralend voor de dag te komen. Je krijgt inzicht in je eigen kleurentype, zodat je een look kan uitzoeken die perfect bij je past.

Wil je ontdekken welke kleuren je flatteren? Wil je ook steeds kleding dragen waarvan je extra straalt? Dan is deze professionele workshop zeker iets voor jou! Na deze opleiding zie je er steeds fantastisch uit. Je kan gaan winkelen vol zelfvertrouwen. Je weet zelf precies wat je nodig hebt en je hebt geen professioneel advies meer nodig. Shoppen wordt een echt plezier en miskopen zijn vanaf nu definitief verleden tijd!

Professionele opleiding: leer je eigen kleurentype

Tijdens de vierdaagse workshop leer je welk kleurentype je bent. We maken een onderscheid tussen zomertypes, wintertypes, herfsttypes en lentetypes. De bedoeling van deze lessen is dat je je weet te kleden in harmonie met je kleurentype. Zo zal je in de toekomst nog leuker en stralender voor de dag komen. Het programma is zeer compleet en wordt gegeven door ervaren zelfstandige imagocoaches.

De cursus is zeer praktijkgericht. Je test de verschillende technieken op jezelf, zodat je thuis onmiddellijk aan de slag kunt. Op een heel aangename en constructieve manier krijg je feedback van je docente en medestudenten. Zo leer je zowel kritisch naar jezelf en naar anderen kijken en het gepaste advies geven.

Voor wie is deze opleiding “leer je eigen kleurentype” bedoeld?

Deze opleiding is geschikt voor al wie graag inzicht krijgt in zijn eigen kleurtype. Alle informatie betreft jouw kleurtype komt uitgebreid aan bod. Je leert natuurlijk je eigen kleurzicht te ontwikkelen. De bedoeling is dat je zelf bij het shoppen ziet wanneer een kleur koel of warm is. Je maakt onderscheid tussen lichte, gedempte en donkere gemengde kleuren. We analyseren tijdens de lessen alle deelnemers en bespreken zowel individueel als in groep welke kleuren het beste bij je passen.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding “Leer je eigen kleurentype” wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques leer je eigen kleurentype

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige kleurenspecialist die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot leer je eigen kleurentype kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus leer je eigen kleurentype is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma leer je eigen kleurentype

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 210.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 21 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 189 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding leer je eigen kleurentype?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding leer je eigen kleurentype?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus leer je eigen kleurentype?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Christel V.W. (Brecht)

De docent en medestudenten maakten de opleiding echt af!

Tamara V.P. (Kortenaken)

Ik heb enorm genoten van de opleiding. Door de fijne manier van lesgeven leerde ik al spelend bij!

Hannelore V.L. (Schelle)

Als complete leek ben ik naar deze cursus gegaan terwijl sommige andere deelnemers al wel ervaring hadden. Toch heb ik heel vlot kunnen volgen en heeft de docent zowel mij als de anderen volledig weten te boeien.

Lindsey Y. (Brussel)

Ik overweeg om de allround kleur, stijl en imagoconsulent te volgen en als opstapje volg ik momenteel deze cursus. Het is mijn grote droom om ooit als personal shopper aan de slag te gaan.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Business Women

Ensemble naar een mooiere toekomst!

Ben jij momenteel werkloos, heb je een uitkering of zit je in een loopbaantraject? Ben je op zoek naar werk …

Shutterstock 224444353 1

Back to braiding: creatief met vlechten

Een tijdje geleden zijn we massaal op de paradewagen gesprongen voor dé zomerhype: visgraatvlechten! Relaxed en casual voor elke dag, …

Page 1 of 2912345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool