Leer je eigen Stijltype

Deze opleiding is momenteel niet meer beschikbaar. Neem gauw een kijkje tussen onze overige opleidingen Fashion & Styling.

Praktische info
  • Duur: 4 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 200.00 euro
  • Opleidingscheques:
  • KMO-portefeuille: Nee

Schrijf je in

cursus leer je eigen stijltype  opleiding ontdek je eigen styltype

Ontdek je eigen stijltype in 4 weken

Je vindt shoppen erg leuk. Je houdt van make-up en je komt graag verzorgd voor de dag. Twijfel je wel eens of jouw outfit gepast is? Weet je zeker dat je make-up het juiste is voor jouw gezichtsvorm? Hoe camoufleer je bredere heupen? Indien jij je wel eens deze vragen stelt ben je de juiste persoon om de praktijkgerichte opleiding StijlID te volgen.

Kies nu voor de opleiding StijlID van De Schoonheidsschool en ontdek welke stijl bij je past. Je vindt je eigen figuur- en gezichtstype en je leert hierop inspelen. Zo kan je je beste eigenschappen in de kijken zetten en je leert je mindere puntjes camoufleren. Na deze cursus kom je steeds stralend en verzorgd voor de dag!

Professionele opleiding leer je eigen stijltype

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je helpen om je eigen stijltype te herkennen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap de kneepjes van het vak aan.

Elk lichaam is anders. Jouw typische lichaamsvorm is anders dan de vorm van je vriendin. Je staat dus ook mooi met andere kledij. Hoe kleed je je aangepast aan je eigen lichaamsvorm? Hoe breng je jouw positieve lichaamskenmerken naar voren? Je leert er alles over in deze opleiding. Je zal vlot spelen met optische illusies en camouflagetechnieken. Je ontdekt welke kledingstukken, stoffen en snits het best bij je passen.Je krijgt een perfect inzicht in je eigen stijltype.

Ook je gelaatsvorm is uniek. Welke make-up breng je dan het beste aan? Wil jij je gelaat verlengen of eerder verbreden? Zoek je een nieuwe zonnebril? Nu weet jij welk model het beste bij je past. Na deze opleiding is je volledige look in harmonie met jezelf.

Voor wie is deze opleiding leer je eigen stijltype bedoeld?

Deze opleiding is geschikt voor al wie graag inzicht krijgt in zijn eigen stijltype. Alle informatie betreft jouw stijltype komt uitgebreid aan bod. De bedoeling is dat je zelf bij het shoppen ziet welke kledingstukken bij je passen. We analyseren tijdens de lessen alle deelnemers en bespreken zowel individueel als in groep welke stijl het beste bij je past.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding ontdek je eigen styltype wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques ontdek je eigen styltype

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je de mogelijkheid om extra materiaal aan te kopen voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag! Deze aankoop is niet verplicht.

Voor de opleiding leer je eigen stijltype werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Deze opleiding is gecreëerd door een Professionele Stijlconsulente. Ze heeft een eigen praktijk van Kleur-, Stijl- en Imago-advies en is docente Kleur, Stijl en Imago in de Schoonheidsschool. De tips en het advies die je krijgt zijn gebaseerd op jarenlange ervaring. Met deze opleiding tot leer je eigen stijltype kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus leer je eigen stijltype is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma leer je eigen stijltype

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer

Maak kennis met De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 200.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

20% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 20 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 180 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding leer je eigen stijltype?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding leer je eigen stijltype?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus leer je eigen stijltype?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lisa V.H. (Gooik)

Na deze opleiding kan je meteen zelf aan de slag. Zo leuk om al de trucjes van het vak te leren!

Sylvia X. (Maasmechelen)

Ongelooflijk veel bijgeleerd over hoe ik me moet kleden. De tips van de docente heb ik allemaal ter harte genomen en mijn kleerkast is nu volledig up-to-date.

Maaike R. (Wachtebeke)

Eigenlijk vind ik dat deze cursus aan iedereen gegeven zou moeten worden die - om het zo te zeggen - de voordeur opentrekt en naar buiten gaat. Heel leuk om te volgen! ik heb er echt véél geleerd.

Romy L. (Rotterdam)

De cursus kleur volg ik zeker na deze opleiding!

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Business Women

Ensemble naar een mooiere toekomst!

Ben jij momenteel werkloos, heb je een uitkering of zit je in een loopbaantraject? Ben je op zoek naar werk …

Shutterstock 224444353 1

Back to braiding: creatief met vlechten

Een tijdje geleden zijn we massaal op de paradewagen gesprongen voor dé zomerhype: visgraatvlechten! Relaxed en casual voor elke dag, …

Page 1 of 2912345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool