Cursus Lichaamspakkingen

Praktische info

Schrijf je in

cursus lichaamspakkingen  opleiding lichaamspakkingen

cursus lichaamspakkingen opleiding specialist in lichaamspakkingen wellness behandeling met lichaamspakkingen

Leer professionele lichaamspakkingen geven in 3 weken

Er zijn steeds meer lichaamspakkingen met verschillende effecten zoals onder andere ontgiften, stimuleren van de stofwisseling, verstevigen van de huid en relaxatie. In wellnesscentra is er een stijgende vraag. Begrijpelijk, want het is echt wel genieten!

Bij een lichaamspakking wordt de huid eerst grondig gescrubd om dode huidcellen te verwijderen. Daardoor kan de pakking beter in de poriën doordringen en is het effect groter. Je kan werken met klei, met honing, met chocolade, met algen enz. Elk ingrediënt heeft een specifieke werking. Zo werkt groene klei bijvoorbeeld zuiverend en stimulerend, terwijl witte klei heel geschikt is voor het gelaat en ook een liftend effect heeft.

Ben je geboeid door al de mogelijkheden van lichaamspakkingen? Wil je helpen om je klanten er beter te laten uitzien? Hou je ervan om mensen te verwennen? Dan is de opleiding lichaamspakkingen van De Schoonheidsschool zeker iets voor jou!

Beroep met toekomst

De opleiding lichaamspakkingen aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als specialist in lichaamspakkingen. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Dankzij de stijgende vraag kan je zeker aan de slag in wellnesscentra en schoonheidsinstituten. Ook voor wie op zelfstandige basis een carrière wil uitbouwen, is werk verzekerd!

Professionele opleiding lichaamspakkingen

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als specialist in lichaamspakkingen moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van specialist in lichaamspakkingen aan.

Lichaamspakkingen zijn bedoeld om het hele lichaam een opkikker te geven. Deze speciale behandelingen zijn een ware traktatie voor het menselijk lichaam. Ze zorgen hoe dan ook voor nieuwe energie en verstevigen de huid. Ze werken effectief en geven een direct voelbaar resultaat. Door de behandelingen worden afvalstoffen afgedreven. Bovendien worden er mineralen worden aan de huid toegevoegd. Meer en meer worden deze behandelingen dan ook met succes aangeboden in de wellnesscentra en moderne schoonheidsinstituten.

Voor wie is deze opleiding lichaamspakkingen bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding lichaamspakkingen is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma specialist in lichaamspakkingen binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 3 lessen van 3 uren. Er is geen voorkennis vereist, dus iedereen met een interesse in dit interessante vakgebied is welkom!

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding lichaamspakkingen wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques lichaamspakkingen

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige specialist in lichaamspakkingen die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot lichaamspakkingen kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus lichaamspakkingen is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma lichaamspakkingen

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Maak kennis met De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 200.00 euro. Volg je de lessen aan de campus Hasselt? Dan geniet je een bijkomende korting van 10% op je inschrijvingsgeld. Je betaalt dan maar 200.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 20 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 180 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding lichaamspakkingen?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding lichaamspakkingen?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus lichaamspakkingen?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Sabine D.C. (Buggenhout)

Leuke groep wat de opleiding nog aangenamer heeft gemaakt.

Rachel V.G. (Kraainem)

Deze behandeling wou ik al lang in mijn schoonheidssalon aanbieden. Als zelfstandige heb ik niet veel tijd en daarom zijn deze praktijkgerichte opleiding bij jullie ideaal voor mij!

Katia V.D.S. (Sint-Amands)

De docente vroeg regelmatig of iedereen nog mee was en of we nog vragen hadden. Ze ging ook veel rond om persoonlijk te komen helpen en begeleiden.

Samira D.V. (Rotterdam)

Ik ben uitbater van een B&B en was al langer op zoek naar iets unieks dat we kunnen aanbieden aan onze klanten. In onze zaak besteden we veel aandacht aan een gezonde levensstijl en het aanbieden van lichaamspakkingen past perfect bij ons concept.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Page 1 of 4812345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool