Cursus Lichaamstaalexpert

Praktische info

Schrijf je in

cursus lichaamstaalexpert  opleiding lichaamstaaldeskundige

cursus lichaamstaalexpert opleiding lichaamstaalexpert analyse van non-verbale gedragingen

Word lichaamstaalexpert in 3 weken

Voor je professionele en persoonlijke relaties is het steeds belangrijk dat je een goede eerste indruk nalaat. Werken aan de manier hoe je overkomt is dus van zeer groot belang. Tijdens deze opleiding leer je om je houding, manier van bewegen, je taal- en stemgebruik en je kledij op de juiste manier te gebruiken in je omgang met anderen.

Vind je het een uitdaging om anderen te leiden naar meer succes in hun leven? Heb jij de ambitie om anderen te adviseren in lichaamstaal? Wil je de volgende stap zetten naar een succesvolle carrière door overtuigender en efficiënter te leren communiceren? Dan ben jij geknipt voor de professionele opleiding lichaamstaalexpert(e)!

Beroep met toekomst

Lichaamstaalexperten worden veel gevraagd in verschillende domeinen. Politici, bekende personen, zakenmensen,… doen vaak beroep op hen om zo hun zelfvertrouwen en communicatievaardigheden te vergroten. Deze opleiding is geschikt voor iedereen die als lichaamstaalexpert(e) een eigen zaak wilt starten maar ook voor al wie in dienstverband werkt en deze kennis wilt gebruiken. De ervaring die je hierdoor opbouwt zal je gedurende je ganse carrière van pas komen.

Professionele opleiding lichaamstaalexpert

Via oefeningen en rollenspelen vergroot jouw capaciteit tot het observeren van mensen en hun gedrag aanzienlijk. Tijdens de lessen is er een overvloed aan praktisch materiaal: filmpjes, afbeeldingen,… Door rollenspelen en oefeningen blijft het allemaal erg praktisch en onmiddellijk toepasbaar. Aan de hand van praktische tips leer je hoe je jouw klanten gedegen advies geeft. Dankzij jou maken jouw klanten een positieve eerste indruk. Hierdoor zullen hun relaties met anderen ingrijpend verbeteren.

Slechts vijf procent van jouw eerste indruk wordt bepaald door wat je zegt. Maar liefst zestig procent van jouw eerste indruk ontstaat door je houding, manier van bewegen en kleding en vijfendertig procent wordt gerelateerd aan je stem- en woordgebruik. Een uitstekend voorbereide boodschap gaat dan ook verloren indien jouw houding en lichaamstaal hier niet mee overeenkomen.

Voor wie is deze opleiding lichaamstaalexpert bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding lichaamstaaldeskundige is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma lichaamstaalexpert binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 3 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding lichaamstaaldeskundige wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques lichaamstaaldeskundige

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige lichaamstaalexpert die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot lichaamstaalexpert kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus lichaamstaalexpert is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma lichaamstaalexpert

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Neem even een kijkje in De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 210.00 euro. Volg je de lessen aan de campus Hasselt? Dan geniet je een bijkomende korting van 10% op je inschrijvingsgeld. Je betaalt dan maar 210.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 21 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 189 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding lichaamstaalexpert?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding lichaamstaalexpert?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus lichaamstaalexpert?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Sam D.K. (Damme)

Ik ben alvast een ervaring rijker dankzij deze opleiding. Ik hoop hier in de toekomst zeker mijn beroep van te kunnen maken!

Catherine D.N. (Kruibeke)

De eerste indruk die je maakt is zo belangrijk! Daarom zou ik deze cursus aan iedereen willen aanbevelen.

Ruth V.D.E. (Sint-Genesius-Rode)

De rollenspellen werden heel goed (en grappig) mee voorgedaan door de docent. Herkenbaar en zeer toepasbare opleiding.

Josette V.H. (Eindhoven)

Ik werk als vertegenwoordiger van een groot cosmeticamerk en ik hoop via deze cursus mijn commerciële vaardigheden nog beter aan te scherpen.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Shutterstock 312605798

Maak van organiseren je talent én job

Al jaren vormen de thema’s organisatie, time-management en motivatie een leidraad voor talrijke self-help handboeken en programma’s. Net zoals de …

Business Women

Ensemble naar een mooiere toekomst!

Ben jij momenteel werkloos, heb je een uitkering of zit je in een loopbaantraject? Ben je op zoek naar werk …

Page 1 of 3112345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool