Lightroom

Praktische info
  • Duur: 5 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 264.00 euro
  • Opleidingscheques:
  • KMO-portefeuille: Ja

Schrijf je in

cursus Lightroom expert

cursus Lightroom opleiding Lightroom expert fotobewerking

Word Lightroom expert in 5 weken

Lightroom is een krachtig programma waarmee je foto’s kan archiveren, bewerken en publiceren. Lightroom is het programma waar fotografen jarenlang naar op zoek waren: alles in één. Bovendien is de populariteit van Lightroom nog steeds stijgend, wat betekent dat het volgen van deze cursus een absolute meerwaarde geeft op de arbeidsmarkt!

Adobe Lightroom is niet alleen een enorm uitgebreid programma om zelfgemaakte foto’s te perfectioneren, het kan ook gebruikt worden om een eigen fotodatabase aan te leggen. Met behulp van sleutelwoorden zal je nooit lang moeten zoeken naar een beeld op je computer. Hierdoor is de software niet alleen geschikt voor echte vakmensen, maar tevens voor amateurfotografen die hun fotocollectie op een intuïtieve manier willen beheren en delen.

Wil je starten als Lightroom expert in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding fotobewerking! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van Lightroom expert snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding fotobewerking is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als Lightroom expert. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je onmiddellijk aan de slag met je kennis. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding fotobewerking verzekerd van werk!

Professionele opleiding Lightroom

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als Lightroom expert moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van Lightroom expert aan.

Voor wie is deze opleiding Lightroom bedoeld?

Adobe Photoshop Lightroom is de ideale workflow-oplossing voor fotografen en amateurfotografen. Ook communicatiemedewerkers, grafici en webdesigners kunnen heel wat kanten uit met een gedegen kennis van dit programma.

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding fotobewerking is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma Lightroom expert binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren.

Wie op professioneel vlak vaak bezig is met fotografie, kan niet meer zonder grondige kennis van een geavanceerd fotobewerkingsprogramma. Steeds vaker worden voor publicaties in kranten en magazines foto’s aangepast zodat de ogen en huid mooier gemaakt worden. Kleurencontrasten aanpassen, de scherpte bijstellen en filters gebruiken zijn slechts een van de vele tools die in Adobe Lightroom gebruikt kunnen worden. Wie zijn foto’s op een professionele manier wil afprinten kan gebruik maken van de templates, zodat het lijkt alsof je deze bij een echte fotostudio hebt laten ontwikkelen.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding fotobewerking wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Adobe Lightroom 20/10/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Adobe Lightroom 08/11/2017 Gent 18u30 – 21u30
Adobe Lightroom 20/11/2017 Leuven 18u30 – 21u30
Adobe Lightroom 09/12/2017 Antwerpen 14u00 – 17u00
Adobe Lightroom 07/03/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Adobe Lightroom 19/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Adobe Lightroom 17/04/2018 Aalst 18u30 – 21u30
Adobe Lightroom 19/04/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Adobe Lightroom 16/10/2018 Turnhout 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques fotobewerking

Je krijgt les van ervaren docenten

Deze opleiding wordt in samenwerking met De Ondernemersschool gegeven. Je krijgt les van een ervaren zelfstandige Lightroom expert die al jarenlang in het vakgebied staat. Al de leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot Lightroom kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van fotobewerking. Deze cursus Lightroom is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma Lightroom

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Maak kennis met De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 264.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Om te kunnen deelnemen aan deze groepslessen heb je de software Adobe Lightroom nodig.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 26.4 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 237.6 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding Lightroom?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding Lightroom?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus Lightroom?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

lightroom

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Thijs R. (Dessel)

Gelukkig heb ik deze cursus gevonden. Als fotograaf was ik op zoek naar een degelijke school met ervaren docenten. Enkel lof over deze cursus.

Ties D.B. (Kasterlee)

We hadden echt een toffe groep om de lessen te volgen. Iedereen was daar vol interesse en was daar om zo veel mogelijk bij te leren. Het is fijn om deel uit te maken van zo'n gemotiveerde groep.

Noami L.C. (Meulebeke)

Dit programma heeft enorm veel mogelijkheden. Op mezelf had ik al doende al wel wat geleerd maar tijdens de groepslessen heb ik Lightroom pas helemaal onder de knie gekregen.

Dylan B. (Lier)

Samen met de rest van de groep heb ik echt veel bijgeleerd van onze docent. Ik was echt verbaasd welke dingen je met dit pogramma allemaal kan doen.

Lees ook onze media, management en ondernemersblog

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Eindexamen Allround Visagie Sfeerfoto

Burlesque examenfeest Visagie!

Alle studenten hebben onlangs hun examens afgerond; zo ook de studenten Visagie van de Schoonheidsschool. Met wel één klein verschil: …

Vastleggen In Volledig Scherm 22072014 103234.bmp

Trend gespot: De ‘Squinch’ voor de optimale fotolook!

Heb jij ook zo’n hekel aan die foto’s waarin je getagd wordt op facebook? Op een of andere manier slagen …

Page 1 of 812345»...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool