Cursus Gelaatsmaskers

Praktische info
  • Duur: 1 les
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 100.00 euro
  • Opleidingscheques:
  • KMO-portefeuille: Nee

Schrijf je in

cursus maak je eigen gelaatsmasker

Leer je eigen gelaatsmaskers maken op 1 dag

Naast het overgrote aanbod van gezichtsmaskers in winkels kun je maskers heel makkelijk, met natuurlijke ingrediënten, zelf maken. Soms grijpen we te gemakkelijk naar medicatie en andere middeltjes om onze huid te verzorgen. De natuur is een bron van elementen die steeds ter onzer beschikking staat in de strijd tegen huidveroudering. Waarom zouden we dan deze simpele en goedkope manier niet gebruiken om onze huid te verwennen?

Ben je geïnteresseerd in een natuurlijke manier om je gezicht onder handen te nemen? Kies dan nu voor de unieke opleiding ‘maak je eigen gelaatsmasker’ van De Schoonheidsschool!

Beroep met toekomst

De laatste jaren heeft zich een duidelijke trend doorgezet op beautygebied. Natuurlijke, biologische producten zijn steeds meer in trek, ook bij de grotere wellnesscentra. De opleiding ‘maak je eigen gelaatsmasker’ is dan ook een leuke toevoeging voor wie een eigen beautycenter heeft!

Professionele opleiding maak je eigen gelaatsmasker

De cursus maak je eigen gelaatsmasker is zeer praktijkgericht. Je oefent alle recepten in zodat je op één lesdag alle informatie onder de knie krijgt. Je bezorgt jezelf of je klant een zijdezachte huid met behulp van deze gelaatsmaskers. Stap voor stap oefen je ook de techniek in voor het perfect aanbrengen en verwijderen van deze gelaatsmaskers. Je oefent op je medestudenten zodat je studeert en geniet!

Voor wie is deze opleiding maak je eigen gelaatsmasker bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Er is dus geen voorkennis vereist. Op 1 dag kan je de kneepjes van het vak leren. Deze opleiding is ideaal voor alle wellness- en beautyliefhebbers die op een erg praktijkgerichte manier zelf gelaatsmaskers willen leren maken.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding wordt georganiseerd voor middelgrote groepen. Zo krijg je een persoonlijke begeleiding en kan je toch voldoende oefenen op verschillende modellen. Je hoeft zelf geen model mee te brengen naar de les. Tijdens de cursus oefen je op jouw medestudenten.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques gelaatsmaskers

Je krijgt les van ervaren docenten

Bij ons geven enkel ervaren gespecialiseerde schoonheidsspecialistes les die reeds jarenlang hun eigen zelfstandige praktijk hebben. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot maak je eigen gelaatsmasker kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus maak je eigen gelaatsmasker is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma maak je eigen gelaatsmasker

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van onze beauty opleidingen

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 100.00 euro. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de les. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de les of thuis. Het professioneel materiaal kan je bestellen via een onafhankelijke groothandel. Zij leveren de beste producten tegen de laagste prijs. De volledige lijst van deze praktijkbenodigdheden vind je terug op hun website.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 10 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 90 euro.

maak je eigen gelaatsmasker

cursus maak je eigen gelaatsmasker

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding maak je eigen gelaatsmasker?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding maak je eigen gelaatsmasker?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus maak je eigen gelaatsmasker?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Jeanne W. (Geetbets)

Een echte verwenbeurt voor de handen en nagels! Ik heb er echt van genoten.

Griet Q. (Londerzeel)

Wat ik positief vond, is dat de opleiding zeer wellnessgericht was. Dit maakte voor mij de opleiding af!

Bo K. (Vilvoorde)

Na afloop van de cursus had ik een hele vriendenkring erbij gekregen. Wij spreken nu nog maandelijks bij elkaar af om samen te oefenen en natuurlijk om bij te praten!

Tatiana E. (Hasselt)

Ik werk als nagelstyliste in bijberoep en vind het belangrijk om mijzelf continu bij te scholen. De cursus gelaatsmaskers is een mooie extra service aan mijn klanten.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Page 1 of 5112345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool