Cursus Meridiaan- en Vijfelementenleer

Praktische info

Schrijf je in

cursus meridiaan en vijf elementenleer  opleiding meridiaan en vijf elementenleer

cursus meridiaan en vijf elementenleer opleiding specialist in meridiaan en vijf elementenleer meridiaan en vijf elementenleer

Wat is de meridiaan en vijf elementenleer?

Oosterse zienswijzen zijn vaak heel boeiend omwille van hun benadering van het lichaam. Ze gaan uit van een sterke interactie met tal van andere aspecten, zoals energie, emoties, het mentale enzovoort. Daaruit vloeien ook enkele specifieke behandelingen voort.

In het lichaam is er een heel systeem van energiebanen die met elkaar in verbinding staan en ook refereren aan ingewanden en organen. Op dat netwerk van energiebanen zijn er specifieke punten die zorgen voor energie. Het is dus belangrijk deze energiebanen te kennen en te weten waar je ze kan vinden. Wanneer ze geblokkeerd zijn, kunnen er tal van problemen opduiken. Dan moet je gericht kunnen handelen. Doordat de meridianen aan de oppervlakte liggen kan men door middel van een professionele massage op de energiepunten de conditie van de inwendige organen beïnvloeden.

Er zijn ook de vijf elementen die invloed hebben op onze organen. Het gaat om hout, vuur, aarde, metaal en water. Het komt er op aan in harmonie met deze elementen te leven. Dat heeft een gunstig effect op onze fysieke gezondheid en op onze emoties, denk aan angst, neerslachtigheid, overbezorgdheid, stress enzovoort.

Leer alles over meridianen en de vijf elementen in 1 dag

Geschoolde masseurs kunnen met hun kennis van de meridianen klachten behandelen die direct met het lichaamsoppervlak te maken hebben, bijvoorbeeld spijsverteringsklachten, rug- en nekklachten, ademhalingsproblemen,… In de cursus wordt op een professionele manier het gehele netwerk van meridianen beschreven en worden de voornaamste en meest gebruikte punten beschreven en hun werking uitgelegd.

Ben je geïnteresseerd in het alternatieve? Wil je klanten helpen om blokkades op te heffen? Wil je werken met meridianen en de vijf elementen? Dan is deze unieke opleiding van de Schoonheidsschool iets voor jou!

Beroep met toekomst

De opleiding meridiaan en vijf elementenleer aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als specialist in meridianen en vijf elementen. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als specialist in meridiaan en vijf elementenleer of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding meridiaan en vijf elementenleer verzekerd van werk!

Professionele opleiding meridiaan en vijf elementenleer

Deze cursus is zeer praktijkgericht. Je oefent alle handelingen in zodat je de kneepjes van het vak op korte tijd onder de knie krijgt. Je leert in deze cursus waar de belangrijkste energiepunten liggen. Je leert ook hoe je verschillende fysieke en mentale problemen aanpakt via acupressuur. Ook kom je te weten hoe de interactie met de vijf elementen verloopt.

Voor wie is deze opleiding meridiaan en vijf elementenleer bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Er is dus geen voorkennis vereist. Op 1 dag kan je de kneepjes van het vak leren. Deze opleiding is ideaal voor alle mensen die in hun beroep te maken krijgen met energetische therapie: masseurs, acupuncturisten, holistische lifecoaches,…

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding meridiaan en vijf elementenleer wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Workshop Meridiaan- en Vijf Elementenleer 12/11/2017 Antwerpen 10u00 – 16u00
Workshop Meridiaan- en Vijf Elementenleer 10/12/2017 Gent 10u00 – 16u00
Workshop Meridiaan- en Vijf Elementenleer 08/04/2018 Hasselt 10u00 – 16u00
Workshop Meridiaan- en Vijf Elementenleer 15/04/2018 Gent 10u00 – 16u00
Workshop Meridiaan- en Vijf Elementenleer 22/04/2018 Antwerpen 10u00 – 16u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques meridiaan en vijf elementenleer

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van iemand die lange tijd gestudeerd heeft in de wereldberoemde Thaise en Indische massagescholen. Hij zal zijn opgedane vakkennis graag met jou delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot meridiaan en vijf elementenleer kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus meridiaan en vijf elementenleer is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma meridiaan en vijf elementenleer

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Maak kennis met De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 130.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 13 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 117 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding meridiaan en vijf elementenleer?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding meridiaan en vijf elementenleer?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus meridiaan en vijf elementenleer?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het leertraject Gezondheidsconsulent?

meridiaan en vijf elementenleer

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Chantal E. (Vlissingen)

Een kruisbestuiving van verschillende invloeden. Leuk om te zien dat de Oosterse invloeden samenvloeien met de Europese.

Alexander V.E. (Lebbeke)

De secretariaatsmedewerkers hebben me enorm geholpen bij mijn keuze voor deze opleiding. Ik ben er erg tevreden van!

Natalie V.D.H. (Sint-Truiden)

Het praktisch gedeelte was leerrijk, leuk en met ervaring doorgegeven. Jullie hebben een geweldige docente in jullie team!

Reinhilde O.D.B. (Gent)

Tijdens het masseren merkte ik dat ik meer kennis nodig had van de Oosterse benadering van lichaamswerk. Om mijn klanten beter te kunnen adviseren na de massage volgde ik deze vervolgopleiding.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Yoga In The City

Zennnn met de cursussen Kinderyoga en Mindfulness

Wie nog sceptisch is over de werkzaamheden van yoga en mindfulness op lichaam en geest en dit dan ook nog …

Page 1 of 3112345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool