Modellenopleiding

Praktische info

Schrijf je in

cursus modellenopleiding catwalk cursus, model worden, mannequin, modellenopleiding, cursus modellenopleiding, opleiding modellenopleiding, modellenopleiding antwerpen, modellenopleiding gent, modellenopleiding hasselt, groepslessen modellenopleiding, avondonderwijs modellenopleiding, modellenopleiding volwassenenonderwijs opleiding catwalkcursus

cursus modellenopleiding opleiding model modellenwerk

Word model in 10 weken

Droom je van een carrière als model? Ben je geboeid door de laatste nieuwe trends in de mode- en beautywereld? Kom je steeds verzorgd voor de dag? Kies dan nu voor deze unieke cursus van De Schoonheidsschool.

Een model doet veel meer dan poseren voor foto’s. Eerst en vooral komt ze steeds stralend voor de dag. Je kan dus je eigen make-up aanbrengen en je kapsel verzorgen. Verder beschik je over kennis van kleur en stijl. Je stijl past bij je eigen uiterlijk en is aangepast aan elke gelegenheid. Zo maak je elke keer een fantastische eerste indruk als je sociale contacten legt. Een model moet namelijk veel netwerken. Deze opleiding geeft je alle tips om je sociale vaardigheden te verbeteren en indruk te maken op mogelijke opdrachtgevers.

Als je eenmaal een opdracht te pakken hebt, dan kan je dit snel en professioneel afhandelen. Je leert werken met licht en decor. Je leert nieuwe, originele en opvallende poses aan die onmiddellijk in de smaak vallen. Ook op de catwalk spring je in het oog dankzij een elegante loopstijl en een zelfverzekerde gezichtsuitdrukking.

Beroep met toekomst

De modellenwereld is erg veelzijdig. De mogelijkheden als model zijn dan ook eindeloos. Je kan presenteren, catwalks lopen, poseren,… En dan zijn er nog de verschillende sectoren waar je in terecht kan. Hou je van kleding, make-up, wellness, lekker eten? Alle branches hebben nood aan goede modellen die hun producten verkopen. Naast de belangrijkste technieken, leer je ook heel professioneel werken. Dankzij je professionaliteit val je in de smaak bij opdrachtgevers. Je bent ook op de hoogte van bedrijfsbeleid zodat je als zelfstandig model aan de slag kan. Na deze opleiding beschik jij over de kennis en de technieken die je als model van werk verzekeren!

Professionele opleiding modellenopleiding

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als model moet beheersen. Je leert eerst hoe je er steeds stralend en verzorgd uitziet. Verder ontdek je hoe je contacten moet leggen en professioneel met anderen kan omgaan. Door de praktijkoefeningen ondervind je welke poses en wandelstijlen je goed liggen. Na de modellenopleiding beschik je over alle kennis die je nodig hebt om als professioneel model een succesvolle carrière te starten.

Voor wie is deze opleiding modellenopleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De modellenopleiding is ideaal voor wie leeft voor fashion en beauty. Ben je er dagdagelijks mee bezig en krijg je er maar niet genoeg van? Dan kan je hier zeker terecht. Ook modellen die al aan de slag zijn kunnen de cursus volgen. Zij ontdekken hoe ze nog meer werk kunnen vinden. Je leert erg snel de kneepjes van dit boeiende vak. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma model binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 10 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding voor modellen wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques catwalkcursus

Je krijgt les van ervaren docenten

Deze opleiding wordt in samenwerking met De Ondernemersschool gegeven. Je krijgt les van een ervaren zelfstandige model die al jarenlang in het vakgebied staat. Al de leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot modellenopleiding kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van het modellenwerk. Deze cursus modellenopleiding is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma modellenopleiding

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Maak kennis met De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 200.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 20 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 180 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding modellenopleiding?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding modellenopleiding?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus modellenopleiding?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Shana P. (Antwerpen)

De Schoonheidsschool is één van de weinige erkende instellingen die een professionele opleiding tot model aanbiedt. Toch kan ik iedereen warm aanbevelen om deze kwaliteitsvolle cursus te volgen.

Anke T. (Boom)

De lesgeefster van de modellenopleiding is zelf nog model geweest. Dat merk je aan alles. De manier waarop ze loopt, ze praat, noem maar op. Een echte dame met klasse die perfect weet hoe ze haar kennis moet overbrengen aan de cursisten.

Jamie D.H. (Herent)

De lokalen van De Schoonheidsschool zijn op maat gemaakt voor deze opleiding. Alles in de school straalt professionaliteit en klasse uit, net wat een goed model ook moet hebben.

Indra Z. (Destelbergen)

Door het volgen van deze cursus heb ik mijn droom om professioneel model sneller kunnen waarmaken. De zaken die in de cursus werden aangeleerd, pas ik nu nog dagelijks toe in mijn job.

Lees ook onze media, management en ondernemersblog

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Page 1 of 5712345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool