Cursus Nagelreparaties

Praktische info

Schrijf je in

cursus huidaandoeningen en nagelafwijkingen  opleiding huidkwalen en nagelafwijkingen

cursus huidaandoeningen en nagelafwijkingen opleiding specialist in huidaandoeningen en nagelafwijkingen behandeling van huidaandoeningen en nagelafwijkingen

Leer alles over nagelreparaties in 1 dag

Onze huid en nagels moeten goed verzorgd worden. Afwijkingen of kwaaltjes kunnen vrij vervelend zijn en voor veel hinder zorgen. Vaak zijn ze gemakkelijk aan te pakken. In deze opleiding maken we je vertrouwd met veel voorkomende aandoeningen. Nagels kunnen ingroeien of scheuren. Ook de nagelriemen kunnen problemen vertonen. Vaak is dat hinderlijk, vooral omdat we onze handen en voeten voortdurend gebruiken. Niet iedereen heeft immers sterke en gezonde nagels.

Ben je geïnteresseerd in nagelreparaties? Wil je je klanten aangepast advies kunnen geven? Kies dan nu voor de unieke opleiding nagelreparaties van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie zichzelf verder wil specialiseren in het succesvolle beroep van pedicure.

Beroep met toekomst

De opleiding nagelreparaties aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als pedicurist. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Wanneer je reeds de cursus pedicure gevolgd hebt is dit een absolute meerwaarde om zowel op zelfstandige basis als in een beauty- of wellnesscentrum aan de slag te kunnen. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding nagelreparaties verzekerd van werk!

Professionele opleiding nagelreparaties

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als specialist in nagelreparaties moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van specialist in huidaandoeningen en nagelafwijkingen aan.

De nagel reparatie cursus is geschikt voor onder andere mycose nagels, stootnagels,tunnelnagels,ingegroeide nagels of bij een gezonde nagel die is afgebroken. Als pedicure is dit een fantastische toevoeging voor in de praktijk. Een behandeling met een cosmetisch mooi uitzicht is immers veelgevraagd!
Je leert ook hoe je een eigen studio kan opstarten.

Voor wie is deze opleiding nagelreparaties bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die een opleiding pedicure achter de rug heeft. De opleiding nagelreparaties is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma specialist in nagelreparaties na 1 lesdag van 7 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding nagelreparaties wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques nagelreparaties

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je de mogelijkheid om extra materiaal aan te kopen voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag! Deze aankoop is niet verplicht.

Voor de opleiding nagelreparaties werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige specialist in nagelreparaties die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot nagelreparaties kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus nagelreparaties is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma nagelreparaties

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Maak kennis met De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 150.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 15 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 135 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding nagelreparaties?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding nagelreparaties?
Welk materiaal heb je nodig voor de opleiding nagelreparaties?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Dorine U. (Ravels)

Ik wilde al jaren mijn eigen nagelstudio starten en dit is daar de ideale opleiding voor. De docente heeft heel veel van mijn vragen kunnen beantwoorden over hoe het is om als zelfstandige door te leven te gaan. Ik voel me nu een stuk zekerder.

Vicky D.G. (Kasterlee)

Na mijn lessen pedicure heb ik aansluitend deze specialisatie gevolgd. Interessante aanvulling op de cursus pedicure!

Caroline V.D.B. (Boechout)

Echt een aangename groep!

Katelijne O. (Temse)

Ik werk in een nagelstudio en probeer me continu bij te scholen. Ik volgde reeds een cursus manicure aan De Schoonheidsschool en koos nu voor de opleiding 'nagelreparaties' zodat ik nog meer klanten kan verder helpen.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Studentindekijker Ellen Leyers

Student in de kijker: Ellen Leysen

3 jaar geleden volgde Ellen Leysen (28) uit Geel de opleiding Schoonheidsspecialiste. Vandaag is zij de troste eigenares van Viva …

Schoonheidsschool Tessenderlo Studentindekijker Lucia Vermeulen 2 E1455794615927

Student in de kijker: Lucia Vermeulen

Lucia Vermeulen is gespecialiseerd voetverzorgster met haar eigen praktijk en nagelstudio. Al 4 jaar lang is ze tevens organisatrice van …

Modedagen Shopping1 Visagie Nagelstyling Hairstyling Stage Opleidingen Schoonheidsschool

Gezocht! Stagiaires Visagie voor finale Miss Elegantie in De Panne!

Tijdens de finale van Miss Elegantie op 12 augustus 2017 zoeken wij nog twee stagiaires visagie! De show bestaat uit …

Page 1 of 1012345»...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool