Notarieel medewerker

Deze opleiding is momenteel niet meer beschikbaar. Wil je jouw carrière graag een nieuwe wending geven? Neem een kijkje tussen onze administratieve opleidingen.

Praktische info
  • Duur: 5 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 200.00 euro
  • Opleidingscheques:
  • KMO-portefeuille: Nee

Schrijf je in

cursus notarieel medewerker notariaat, notaris assistent, notariaats medewerkern, notarieel medewerker, cursus notarieel medewerker, opleiding notarieel medewerker, notarieel medewerker antwerpen, notarieel medewerker gent, notarieel medewerker hasselt, groepslessen notarieel medewerker, avondonderwijs notarieel medewerker, notarieel medewerker volwassenenonderwijs opleiding bediende notaris

cursus notarieel medewerker opleiding notarieel medewerker notariaatswerk

Word notarieel medewerker in 5 weken

Als notarieel medewerker ben je de onmisbare rechterhand van de notaris. Steeds vaker doen mensen beroep op een notariaat om documenten in orde te brengen, testamenten en huurcontracten op te stellen en huurcontracten te regelen. Dit betekent dat er na het volgen van deze cursus ook voor jou een mooie toekomst vol werkgelegenheid en carrièrekansen openligt!

Wil je ook (zelfstandig) notarieel medewerder worden? Kies dan nu voor de unieke opleiding notarisbediende! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van notarieel medewerker snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

Als notarieel medewerker ben je het uithangbord en visitekaartje van het notariaat. Het is dan ook belangrijk dat je correct communiceert. Tijdens deze cursus zal je leren hoe je je schriftelijke en mondelinge vaardigheden kan aanscherpen en perfectioneren. Professionele brieven schrijven, klantvriendelijk telefoneren en begripvol je klanten te woord staan: het zijn vaardigheden die je als troeven zal kunnen uitspelen op de arbeidsmarkt!

De opleiding bediende notaris is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als notarieel medewerker. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als notarieel medewerker of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding bediende notaris verzekerd van werk!

Professionele opleiding notarieel medewerker

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als notarieel medewerker moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van notarieel medewerker aan.

Bovendien zal je in staat zijn om dit naast het Nederlands ook in het Frans te doen, waardoor je jobkansen nog groter worden. Deze cursus is bovendien erg praktijkgericht, zodat je onmiddellijk inzetbaar bent als notarieel medewerker !

Na het volgen van deze cursus zal je als notarieel medewerker probleemloos kunnen meedraaien op een notariaat en zal je de notaris kunnen bijstaan in al zijn activiteiten. Je zal in staat zijn om correcte en professionele notariële aktes en contracten op te stellen. Het notariaat heeft voor jou geen geheimen meer!

Voor wie is deze opleiding notarieel medewerker bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding bediende notaris is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma notarieel medewerker binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding bediende notaris wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques bediende notaris

Je krijgt les van ervaren docenten

Deze opleiding wordt in samenwerking met De Ondernemersschool gegeven. Je krijgt les van een ervaren zelfstandige notarieel medewerker die al jarenlang in het vakgebied staat. Al de leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot notarieel medewerker kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van notariaatswerk. Deze cursus notarieel medewerker is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma notarieel medewerker

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 200.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 20 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 180 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding notarieel medewerker?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding notarieel medewerker?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus notarieel medewerker?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Petra V.D.H. (Valkenswaard, Nederland)

Dit is echt een heel duidelijke cursus. Alle facetten van de werking van een notariaat komen aan bod. Samen met de docent hebben we de cursus op een vlot maar haalbaar tempo doorgenomen.

Yves J. (Wetteren)

Ik wil graag bij een notaris gaan werken. Met andere administratieve functies heb ik al heel wat ervaring. Met deze cursus wil ik me omscholen tot notarieel medewerker. Volgende week heb ik mijn eerste sollicitatiegesprek al.

Veronique F. (Deurne)

De leslokalen waar ik de lessen notarieel medewerker gevolgd heb, waren gemakkelijk bereikbaar en er was voldoende parkeerruimte vlak bij de school. Fijn om op zo'n locatie les te kunnen volgen.

Jolien K. (Ranst)

Op het secretariaat van hadden ze mij aangeraden om alsnog opleidingcheques aan te vragen. Dankzij hun tip heb ik nu 100 euro uitgespaard!

Lees ook onze media, management en ondernemersblog

Shutterstock 312605798

Maak van organiseren je talent én job

Al jaren vormen de thema’s organisatie, time-management en motivatie een leidraad voor talrijke self-help handboeken en programma’s. Net zoals de …

Vacature Opleidingsadviseur

Vacature – 2 opleidingsadviseurs (m/v)

EVBO, een partnerbedrijf van De Schoonheidsschool, is voor onmiddellijke indiensttreding op zoek naar een: Opleidingsadviseur (m/v) Als opleidingsadviseur (m/v) contacteer …

Anti-cyclisch ondernemen

Anti-cyclisch ondernemen

Veel mensen wachten met het opstarten van een eigen zaak door de huidige economische situatie. Ze stellen hun droom uit …

Page 1 of 41234»

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool