Photoshop

Praktische info
  • Duur: 5 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 290.00 euro
  • Opleidingscheques:
  • KMO-portefeuille: Ja

Schrijf je in

cursus Photoshop Elements expert photoshop, photoshop elements, cursus photoshop elements, opleiding photoshop elements, photoshop elements antwerpen, photoshop elements gent, photoshop elements hasselt, groepslessen photoshop elements, avondonderwijs photoshop elements, photoshop elements volwassenenonderwijs opleiding digitale beeldbewerking

cursus Photoshop opleiding Photoshop expert fotobewerking

Word Photoshop expert in 5 weken

Met digitale fotografie kan je zoveel foto’s nemen als je wenst en alleen de best geslaagde beelden bewaren. Maar je kan je foto’s ook zelf bewerken zodat het allemaal pareltjes worden. Met het programma Photoshop heb je alle mogelijkheden. Deze opleiding leert je stap voor stap hoe je ermee kan werken.

Heb je ook een digitale camera en vind je het niet vanzelfsprekend om alle mogelijkheden uit te proberen? Er zijn immers veel meer functies dan op oude fototoestellen waren. Hou je er van om reportages te maken of om je reizen vast te leggen? Wil je de kwaliteit van je beelden verbeteren en alle mogelijkheden leren kennen om ze te bewerken? Dan is deze cursus digitale beeldbewerking Photoshop iets voor jou!

Beroep met toekomst

De opleiding digitale beeldbewerking is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als Photoshop expert. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als Photoshop expert of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding digitale beeldbewerking verzekerd van werk!

Stap voor stap bekijken we hoe we de bewerkingen kunnen toepassen en hoe we tot een fotopresentatie op de computer, tv of een publicatie op het internet kunnen komen. Je leert een fotoboek maken. De mogelijkheden zijn uitgebreid. Beeldbewerkingen zijn onmisbaar geworden in de digitale fotografie.

Professionele opleiding Photoshop

Stap voor stap bekijken we hoe we de bewerkingen kunnen toepassen en hoe we tot een fotopresentatie op de computer, tv of een publicatie op het internet kunnen komen. Je leert een fotoboek maken. De mogelijkheden zijn uitgebreid. Beeldbewerkingen zijn onmisbaar geworden in de digitale fotografie.

De fotosoftware biedt een uitgebreide gereedschappenset met telkens eigen opties en functies. Het biedt elke fotograaf een zee van mogelijkheden om licht en kleurcorrecties door te voeren en storende elementen uit het beeldkader weg te toveren of te retoucheren. Je krijgt niet alleen schitterende beelden, het is bovendien ook heel leuk om te doen. Met wat creativiteit kan je een heel eigen stijl ontwikkelen en naar bepaalde effecten streven.

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als Photoshop expert moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van Photoshop expert aan.

Voor wie is deze opleiding Photoshop bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding digitale beeldbewerking is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma Photoshop expert binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren.

Tijdens deze lessen breng je je eigen laptop mee. Dit is het handigst omdat je je eigen computer het beste kent en er ook thuis op kan oefenen. Je dient in het bezit te zijn van de laatste versie van Photoshop. Een gratis proefversie kan je downloaden op de site van Adobe. Zo kan je onmiddellijk aan de slag!

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding digitale beeldbewerking wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Photoshop 18/10/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Photoshop 28/10/2017 Antwerpen 10u00 – 13u00
Photoshop 27/11/2017 Turnhout 18u30 – 21u30
Photoshop 30/11/2017 Brugge 18u30 – 21u30
Photoshop 04/12/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Photoshop 14/12/2017 Gent 18u30 – 21u30
Photoshop 08/01/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Photoshop 11/02/2018 Gent 10u00 – 13u00
Photoshop 20/02/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Photoshop 09/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Photoshop 10/03/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Photoshop 14/03/2018 Mechelen 18u30 – 21u30
Photoshop 15/03/2018 Leuven 18u30 – 21u30
Photoshop 26/03/2018 Brussels-City 18u30 – 21u30
Photoshop 27/03/2018 Turnhout 18u30 – 21u30
Photoshop 17/04/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Photoshop 23/04/2018 Roeselare 18u30 – 21u30
Photoshop 08/05/2018 Gent 18u30 – 21u30
Photoshop 14/05/2018 Aalst 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques digitale beeldbewerking

Je krijgt les van ervaren docenten

Deze opleiding wordt in samenwerking met De Ondernemersschool gegeven. Je krijgt les van een ervaren zelfstandige Photoshop expert die al jarenlang in het vakgebied staat. Al de leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot Photoshop kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van fotobewerking. Deze cursus Photoshop is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma Photoshop

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 290.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Om te kunnen deelnemen aan deze groepslessen heb je de software Adobe Photoshop nodig.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 29 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 261 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding Photoshop?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding Photoshop?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus Photoshop?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het leertraject Grafische Vormgever?

photoshop grafische vormgever

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Toon V.O. (Lierde)

Deze cursus Photoshop is een mooie aanvulling op de cursus basis digitale fotografie. Je leert in vijf lessen hoe het beeldbewerkingsprogramma werkt en hoe je je foto's digitaal kan corrigeren.

Dana G. (Schoten)

Persoonlijk vind ik het heel handig dat je een eigen laptop moet meenemen naar de les. Dan kan je immers rustig werken op een vertrouwde pc die je beter kent.

Els D.R. (Asse)

De docent weet duidelijk waar hij mee bezig is. Naast zijn kennis over het programma Photoshop, kon hij heel interessante dingen vertellen over fotografie. Ik ben content dat ik de cursus gevolgd heb.

Raf V.d.L. (Kalmthout)

Wij hadden een hele hechte groep. Iedereen wilde elkaar helpen tijdens de lessen. Na de laatste les zijn we met z'n alle nog een terrasje gaan doen omdat iedereen geslaagd was.

Lees ook onze media, management en ondernemersblog

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Eindexamen Allround Visagie Sfeerfoto

Burlesque examenfeest Visagie!

Alle studenten hebben onlangs hun examens afgerond; zo ook de studenten Visagie van de Schoonheidsschool. Met wel één klein verschil: …

Vastleggen In Volledig Scherm 22072014 103234.bmp

Trend gespot: De ‘Squinch’ voor de optimale fotolook!

Heb jij ook zo’n hekel aan die foto’s waarin je getagd wordt op facebook? Op een of andere manier slagen …

Page 1 of 812345»...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool