Opleiding Relaxatietherapeut voor Zwangere vrouwen en Kinderen

relaxatietherapeut

Praktische info

Schrijf je in

cursus relaxatietherapeut zwangere vrouwen en kinderen  opleiding ontspanningsconsulent zwangere vrouwen en kinderen

cursus relaxatietherapeut zwangere vrouwen en kinderen opleiding relaxatietherapeut voor zwangere vrouwen therapie geven ter relaxatie voor zwangere vrouwen en kinderen

Word relaxatietherapeut voor zwangere vrouwen

Ben je in blijde verwachting of ben je net mama of papa geworden? Werk je als vroedvrouw, doula, kinesist of massagetherapeut en wil je je blijven specialiseren? Of ben je gewoon gefascineerd door het wonderlijke verhaal van het ontstaan van leven en wil je je hier verder in verdiepen? In al deze gevallen ben je aan het juiste adres bij de opleiding relaxatietherapeut voor zwangere vrouwen, baby’s en kinderen!

Hoe werkt het?

De opleiding tot relaxatietherapeut voor zwangere vrouwen, baby’s en kinderen bestaat uit 8 lessen. Je volgt de opleidingen zwangerschapsmassage, babymassage en kindermassage telkens in het weekend en de cursus wellnessmarketing tijdens de week. Op het einde van elk vak krijg je een deeldiploma. Wanneer je alle deeldiploma’s hebt behaald, ontvang je het diploma van erkend relaxatietherapeut voor zwangere vrouwen, baby’s en kinderen.

Beroep met toekomst

Met de uitgebreide cursus relaxatietherapeut voor kinderen, baby’s en zwangere vrouwen wil De Schoonheidsschool een antwoord bieden op de stijgende vraag naar een goed gefundeerde begeleiding en ondersteuning van aanstaande ouders en ouders met jonge kinderen op het gebied van massage- en ontspanningstechnieken. De opleiding ontspanningsconsulent zwangere vrouwen en kinderen aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als relaxatietherapeut. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als relaxatietherapeut of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding ontspanningsconsulent zwangere vrouwen en kinderen verzekerd van werk!

Professionele opleiding relaxatietherapeut zwangere vrouwen en kinderen

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als relaxatietherapeut voor zwangere vrouwen moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van relaxatietherapeut voor zwangere vrouwen aan.

In deze opleiding relaxatietherapie sta je stil bij het verhaal van de zwangerschap, de geboorte en de postnatale periode. Je leert een professionele, veilige zwangerschaps-, baby- en kindermassage geven.

Voor wie is deze opleiding relaxatietherapeut zwangere vrouwen en kinderen bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding ontspanningsconsulent zwangere vrouwen en kinderen is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma relaxatietherapeut voor zwangere vrouwen binnen één schooljaar.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding ontspanningsconsulent zwangere vrouwen en kinderen wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques ontspanningsconsulent zwangere vrouwen en kinderen

Deze opleiding bestaat uit 8 lessen

Bekijk hieronder de inhoud en startdata van deze modules!

Zwangerschapsmassage
Babymassage
Kindermassage

GMEESTM-actiebutton2

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je de mogelijkheid om materiaal aan te kopen voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag! Deze aankoop is niet verplicht.

Voor de opleiding relaxatietherapeut zwangere vrouwen en kinderen werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige relaxatietherapeut voor zwangere vrouwen die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. De verschillende modules worden gedoceerd door een team van vakspecialisten met jarenlange praktijkervaring. Voor hen staat het bieden van kwaliteit en juiste informatie op de eerste plaats.
Met deze opleiding tot relaxatietherapeut zwangere vrouwen en kinderen kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus relaxatietherapeut zwangere vrouwen en kinderen is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma relaxatietherapeut zwangere vrouwen en kinderen

De opleiding relatietherapeut voor zwangere vrouwen bestaat uit een aantal modules die je apart dient te volgen. Aan het einde van elke module leg je een examen af op de school. Wanneer je voor alle deelmodules bent geslaagd, kan je op eenvoudig vertoon van alle diploma’s en getuigschriften het overkoepelende diploma bekomen. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Onder het motto ‘wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk’ wil De Schoonheidsschool jouw studietraject zo aangenaam mogelijk maken. Daarom streven we naar maximale flexibiliteit: zo krijg je één jaar om de verschillende modules te volgen. Indien je dat wenst, kan je ook een versneld traject afleggen. Bovendien kan je zelf kiezen of je de verschillende modules op onze campussen te Antwerpen, Hasselt of Gent volgt. Ook hoef je niet alle examens gelijktijdig af te leggen. Na elk examen krijg je immers een deelcertificaat. Wanneer je al deze deelcertificaten verzameld hebt, krijg je jouw erkend diploma van relaxatietherapeut voor zwangere vrouwen, baby’s en kinderen.

Neem een kijkje in De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 600.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor enkele modules heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de lessen of thuis. Het professioneel materiaal kan je bestellen via een onafhankelijke groothandel. Zij leveren de beste producten tegen de laagste prijs. De volledige lijst van deze praktijkbenodigdheden vind je terug op hun website.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 60 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 540 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding relaxatietherapeut zwangere vrouwen en kinderen?
Wat kan je verwachten tijdens deze opleiding?
Welk materiaal heb je nodig voor de opleiding?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Julia Q. (Erpe-Mere)

Echte vakspecialisten die je begeleiden! Nadat de opleiding is afgelopen blijven de docenten ook zeer toegankelijk. Een goede service verzekerd!

Evy K. (Linkebeek)

Deze cursus is heel boeiend! De lessen verliepen erg vlot en op anderhalf jaar heb ik al mijn lessen afgerond.

Marieke E. (Tienen)

Het was duidelijk dat de docente zelf al vaker zwangere vrouwen als klant gehad heeft. Ze wist perfect waar ze het over had en kon veel extra tips geven.

Heleen V.E. (Breda)

Als vroedvrouw kom ik dagelijks in contact met vrouwen waarmee de bevalling niet van een leien dakje verloopt. Ze hebben nood aan iemand die hen bijkomend ondersteund en via deze opleiding wil ik de vaardigheden aanleren om hem nadien te helpen.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Yoga In The City

Zennnn met de cursussen Kinderyoga en Mindfulness

Wie nog sceptisch is over de werkzaamheden van yoga en mindfulness op lichaam en geest en dit dan ook nog …

Page 1 of 2412345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool