Schimmelnagel en Freestechnieken

Praktische info
  • Duur: 1 lesdag
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 150.00 euro
  • Opleidingscheques:
  • KMO-portefeuille: Nee

Schrijf je in

cursus schimmelnagel en freestechnieken  opleiding schimmelnagels en freestechnieken

cursus schimmelnagel en freestechnieken opleiding specialist in schimmelnagel en freestechnieken orthese en viltprotheses maken

Leer alles over schimmelnagel en freestechnieken in 1 dag

Meer en meer mensen hebben last van pijnlijke voeten. In deze cursus leer je de problemen van de pijnlijke drukplekken verantwoord en professioneel op te lossen. Je leert preventief werken en je leert hoe je mogelijke probleemgebieden van de voeten kan beschermen met schimmelnagel en freestechnieken. Je leert de verschillende problemen herkennen en verwijst eventueel door naar andere medische disciplines.

Een orthese is een hulpmiddel dat dient om functieverlies van spieren of gewrichten te compenseren. Ze wordt gedragen in een schoen. Een orthese kan ook preventief worden aangebracht, bijvoorbeeld ter stimulering van verminderde functies van het bewegingsapparaat. De cursus geeft je een uitgebreide kennis van deze techniek.

Wil je je kennis uitbreiden met schimmelnagel en freestechnieken? Ben je pedicurist en wil je je klanten een extra service aanbieden? Kies dan nu voor de unieke opleiding schimmelnagels en freestechnieken van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle vak van specialist in schimmelnagel en freestechnieken snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding schimmelnagel en freestechnieken aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als specialist in schimmelnagel en freestechnieken. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als specialist in schimmelnagel en freestechnieken of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding schimmelnagel en freestechnieken verzekerd van werk!

Professionele opleiding schimmelnagel en freestechnieken

Als voetverzorger weet je het beste hoe belangrijk onze voeten zijn. Door allerlei oorzaken kunnen er problemen aan de voeten ontstaan. In de praktijk zijn er diverse mogelijkheden om de ongemakken van schimmelnagels op te lossen. Tijdens de opleiding schimmelnagel en freestechnieken leer je verschillende freestechnieken aan.

Voor wie is deze opleiding schimmelnagel en freestechnieken bedoeld?

Deze opleiding kan enkel worden gevolgd door mensen met een vooropleiding pedicure. Onze leslokalen zijn gelegen in Antwerpen en zijn zeer modern uitgerust. Bij ons geven enkel ervaren gespecialiseerde voetverzorgers en schoonheidsspecialistes les die reeds jarenlang hun eigen zelfstandige praktijk hebben.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding schimmelnagels en freestechnieken wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques schimmelnagels en freestechnieken

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige specialist in schimmelnagel en freestechnieken die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot schimmelnagel en freestechnieken kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus schimmelnagel en freestechnieken is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma schimmelnagel en freestechnieken

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een getuigschrift dat je wordt opgestuurd via de post. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Maak kennis met De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 150.00 euro. Volg je de lessen aan de campus Hasselt? Dan geniet je een bijkomende korting van 10% op je inschrijvingsgeld. Je betaalt dan maar 150.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

20% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 15 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 135 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding schimmelnagel en freestechnieken?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding schimmelnagel en freestechnieken?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus schimmelnagel en freestechnieken?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Anja M. (Drogenbos)

Dankzij deze opleiding kan ik zowel cosmetische als medische pedicure uitoefenen.

Dorien G. (Liedekerke)

Correcte opleiding die voldeed aan mijn verwachtingen. Duidelijke cursus en professionele docent.

Erika A. (Tervuren)

Deze cursus had ik nooit op mijn eentje kunnen afwerken. Ik ben echt blij dat de docente zo'n rustige persoon was bij wie ik altijd raad kon vragen.

Amy D.B. (Rotterdam)

Ongeveer negentig procent van mijn klanten kan ik helpen met de technieken die ik heb geleerd tijdens de opleiding cosmetische pedicure. Voor de overige tien procent volg ik nu de opleiding schimmelnagel en freestechnieken.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Wimperextensions

Natuurlijk verleiden met one-by-one wimperextentions

One-by-one wimperextensions is een zeer populaire methode om de wimpers te verlengen en je volume een boost te geven. Hierbij …

Page 1 of 3012345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool