Opleiding Schoonheidsspecialist (Uitgebreid)

Praktische info

Schrijf je in

cursus schoonheidsspecialiste schoonheidszorg opleiding schoonheidsverzorging

cursus schoonheidsspecialiste opleiding schoonheidsspecialiste algemene schoonheidsverzorging

Word erkend Schoonheidsspecialist!

Ben je gek op beauty en is het je droom om in deze bruisende sector aan de slag te gaan? Wil je graag je erkende diploma behalen en beginnen als professioneel Schoonheidsspecialiste of je eigen zaak opstarten? Dan is de vakopleiding Schoonheidsspecialist exact waar jij naar op zoek bent!

Deze lessenreeks is een uitgebreide versie van de Standaardopleiding Schoonheidsspecialiste. Je krijgt een extra module “Anatomie & Cosmetologie”, waarbij je alles leert over het menselijk lichaam en de samenstelling van cosmetica.

Tijdens deze praktijkgerichte opleiding krijg je het vak in 6 modules volledig onder de knie:

Persoonlijke begeleiding = gegarandeerd

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk (je hebt geen voorkennis of ervaring nodig) en is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma Schoonheidsspecialist op een half jaar tijd, één avond of ochtend per week. De opleiding wordt voor kleine groepen georganiseerd, zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Praktijkgerichte opleiding met erkend Diploma

Je volgt in totaal 28 lessen op de campus van jouw keuze. Elke les bestaat uit een stukje theorie en een groot deel praktijk, zodat je na jouw opleiding zowel de kennis als de technieken onder de knie hebt. Ben je geslaagd voor alle modules? Dan behaal je jouw erkende diploma Schoonheidsspecialist, waarmee je meteen aan jouw nieuwe carrière kan beginnen! Mocht je een onvoldoende halen voor één of meerdere modules, kan je uiteraard steeds een herexamen afleggen.

Stage lopen is mogelijk

Het is aan te raden om een dag of avond stage te lopen. Je kan via de school de nodige stagecontracten bekomen. Ook hangen er steeds zoekertjes voor werk of stageplaatsen op ons bord in de hal. Dankzij een stage zet je de aangeleerde technieken onmiddellijk om in de praktijk. Indien gewenst kan je ook stage lopen in een schoonheidsinstituut bij jou in de buurt.

Ik schrijf me in!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 01/10/2017 Gent 10u00 – 13u00
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 28/10/2017 Hasselt 10u00 – 13u00
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 06/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 06/03/2018 Hasselt 18u00 – 22u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques schoonheidsverzorging

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Schoonheidszorgen werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige schoonheidsspecialiste die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot schoonheidsspecialiste kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus schoonheidsspecialiste is voor iedereen toegankelijk.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 1390.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de lessen of thuis. Dit materiaal kan je aankopen op Schoonheidshandel.com
Je kan er voor kiezen om je inschrijvingsgeld in termijnen te betalen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 139 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 1251 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding Schoonheidsspecialist?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding schoonheidsspecialiste?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus schoonheidsspecialiste?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Yvonne S. (Evergem)

Zeer professionele aanpak van de docente. Perfecte hygiëne in de klaslokalen, wat ook wel heel belangrijk is.

Evi M. (Linter)

Intensieve opleiding die veel voldoening geeft. Je leert ook de nodige theorie over anatomie en de lesgeefster legt alles zeer duidelijk uit.

Juliana G. (Torhout)

Mijn docente heeft me geweldig geholpen toen ik het even moeilijk had. Ik had niet gedacht dat ze zo persoonlijk begaan zou zijn met studenten.

Jessy A. (Maastricht)

Ik werk momenteel als verpleegster en droom al jaren van een eigen schoonheidsinstituut. Van mijn ouders mocht ik dit niet studeren, maar nu heb ik de stap toch gezet!

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Page 1 of 4512345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool