Opleiding Shopmanagement

Praktische info

Schrijf je in

cursus shopmanagement shopmanager, winkelverantwoordelijke, filiaalleider, winkel, boetiek, stockbeheer, teamleider, leidinggeven, kassabeheer, marketing, people management, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding winkelverantwoordelijke

cursus shopmanager

Word shopmanager in 10 weken

Tijdens de opleiding shopmanagement kom je te weten hoe je een winkel moet beheren. Alle taken van een shopmanager worden uitgebreid besproken. Zo komt het personeelsbeleid, voorraadbeheer, winkelmanagement, marketing nadrukkelijk aan bod in de lessenreeks. Ben je van plan om als shopmanager te starten of wil je je kennis van shopmanagement vergroten? Dan is deze praktijkgerichte opleiding zeker iets voor jou.

Beroep met toekomst

De opleiding winkelverantwoordelijke aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als shopmanager. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als shopmanager of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding winkelverantwoordelijke verzekerd van werk!

Professionele opleiding shopmanagement

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als shopmanager moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van shopmanager aan.

Voor wie is deze opleiding shopmanagement bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding winkelverantwoordelijke is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma shopmanager binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 10 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding winkelverantwoordelijke wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

wereld record makeup schoonheidsschool

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige shopmanager die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot shopmanagement kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus shopmanagement is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma shopmanagement

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 534.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

Opleidingscheques of KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de opleidingscheques (nee) of de Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 53.4 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 480.6 euro.

avondschool winkelverantwoordelijke cursus shopmanager opleiding management

cursus shopmanagement shopmanager, winkelverantwoordelijke, filiaalleider, winkel, boetiek, stockbeheer, teamleider, leidinggeven, kassabeheer, marketing, people management, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding winkelverantwoordelijke

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding shopmanagement?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding shopmanagement?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus shopmanagement?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Anne K. (Tienen)

Het was superleuk om deze lessen te volgen. We hadden echt een hele leuke groep waarin iedereen goed meewerkte tijdens de lessen. Hierdoor heb ik ook veel kunnen leren van de manier van werken van medecursisten.

Lynn D. A. (Heist op den Berg)

Ik heb enorm veel geleerd tijdens de 10 lessen die we kregen. Onze docente wist haar praktijkervaring heel goed over te brengen naar ons. Ze nam ook uitgebreid de tijd om iedereen persoonlijk advies te geven.

Johan R. (Gent)

Vorig jaar heb ik de kledinwinkel van mijn ouders overgenomen. De winkel draaide goed maar kon wel een modernisering gebruiken. Dankzij de cursus shopmanagement weet ik nu hoe ik de winkel kan beheren om competitief te blijven.

Saartje D. T. (Heffen)

Ik heb al heel wat ervaring als winkelverkoopster. Binnenkort kan ik in een ander filiaal starten als filiaalleidster. Omdat ik mij hierop grondig wil voorbereiden, heb ik me inschreven voor deze opleiding.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Shutterstock 312605798

Maak van organiseren je talent én job

Al jaren vormen de thema’s organisatie, time-management en motivatie een leidraad voor talrijke self-help handboeken en programma’s. Net zoals de …

Business Women

Ensemble naar een mooiere toekomst!

Ben jij momenteel werkloos, heb je een uitkering of zit je in een loopbaantraject? Ben je op zoek naar werk …

Page 1 of 3112345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool