Cursus Spa Pedicure

Deze opleiding is momenteel niet meer beschikbaar. Om het opleidingsaanbod te verbeteren, werd deze opleiding hervormd. Ontdek de nieuwe opleiding hier.

Praktische info

Schrijf je in

cursus spa pedicure  opleiding spa voetverzorging

cursus spa pedicure opleiding spa pedicurist voeten verzorgen

Leer een professionele spa pedicure geven op een halve dag

Mooi verzorgde en soepel aanvoelende voeten krijg je met een spa-pedicure. In deze opleiding leer je er alles over. Belangrijk zijn onder meer het reinigen van de voeten, een peeling, een maskertje en een verzorgende massage.

Ben je geïnteresseerd in het verzorgen en verwennen van voeten en nagels? Werk je in de wellness- of beautysector en wil je jouw klanten een weldadige voetverzorging aanbieden? Wil je je vriendinnen verwennen met een heerlijke spa pedicure? Kies dan nu nog voor de opleiding Spa Pedicure aan De Schoonheidsschool!

Beroep met toekomst

Onze voeten draaien vaak overuren. We hollen een hele dag rond in nauwe schoenen of op hoge hakken. Je voeten verdienen dan ook op tijd en stond een deugddoende verzorging. Zeker als de zomer aanbreekt en het sandaaltjesweer wordt, willen veel mensen dat hun voeten en teennagels er mooi verzorgd uitzien. Het beroep van pedicurist is dan ook een beroep met interessante carrièremogelijkheden en toekomstperspectieven! Deze cursus is dan ook de ideale kennismaking met het beroep van schoonheidsspecialiste!

Professionele opleiding spa pedicure

De cursus spa pedicure is zeer praktijkgericht. Je oefent alle handelingen in zodat je de kneepjes van het vak op korte tijd onder de knie krijgt.

Tijdens de les leer je hoe een spa voetverzorging in zijn werk gaat. Je bezorgt je klant zijdezachte voeten door een fijne peeling en het aanbrengen van een paraffinemasker. Stap voor stap oefen je ook de voetmassage in. Tot slot voorzie je de nagels van een verzorgend of kleurrijk lakje.

Voor wie is deze opleiding spa pedicure bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Er is dus geen voorkennis vereist. Op 1 dag kan je de kneepjes van het vak leren. Deze opleiding is ideaal voor alle wellness- en beautyliefhebbers die op een erg praktijkgerichte manier de spa pedicure willen aanleren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding spa voetverzorging wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op je medestudenten.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques spa voetverzorging

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Spa Pedicure werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige schoonheidsspecialiste die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot spa pedicure kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus spa pedicure is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma spa pedicure

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van onze beauty opleidingen

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 55.00 euro.  Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de les. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de les of thuis. Dit materiaal kan je aankopen op Schoonheidshandel.com

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 5.5 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 49.5 euro.

avondschool spa voetverzorging cursus spa pedicurist opleiding voeten verzorgen

cursus spa pedicure  opleiding spa voetverzorging

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding spa pedicure?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding spa pedicure?
Welk materiaal heb je nodig voor de opleiding spa pedicure?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Marijke X. (Delft)

Enorm prettig dat deze opleiding toegankelijk is voor iedereen.

Nina R. (Lo-Reninge)

Leuke wellnessbehandeling die op een aangename manier werd aangeleerd.

Ella L. (Vleteren)

Het is een hele leuke cursus, echt waar! De sfeer is ook heel goed tijdens de cursus. Ik heb veel geleerd!

Marjan F. (Turnhout)

Ik werk als nagelstyliste in bijberoep en vind het belangrijk om mijzelf continu bij te scholen. De cursus handverzorging en spa-pedicure is een mooie extra service aan mijn klanten.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Page 1 of 5112345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool