Cursus Sportmanagement

Praktische info
  • Duur: 12 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 509.00 euro
  • Opleidingscheques:
  • KMO-portefeuille: Ja

Schrijf je in

 cursus sportmanagement opleiding sportmanagement, avondschool sportmanagement, praktijk sportmanager, cursus sportmanagement, opleiding sportmanagement, avondschool sportmanagement, praktijk sportmanagement, cursus sportmanager, opleiding begeleiden sporters , avondschool begeleiden sporters, praktijk begeleiden sporters, cursus begeleiden sporters, opleiding begeleiden sporters, avondschool begeleiding sporters, sportopleiding, opleiding, cursus, fitness, instructeur, sport opleiding sportmanagement

 cursus sportmanagement opleiding sportmanager sporters begeleiden

Wil je leren alles leren over sportmanagement? Wil je starten als sportmanager in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding sportmanagement van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van sportmanager snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding sportmanagement aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als sportmanager. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als sportmanager of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding sportmanagement verzekerd van werk!

Professionele opleiding sportmanagement

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als sportmanager moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van sportmanager aan.

Voor wie is deze opleiding sportmanagement bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding sportmanagement is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma sportmanager binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 12 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding sportmanagement wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Sportmanager 27/09/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Sportmanager 19/01/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques sporters begeleiden

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige sportmanager die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot sportmanager kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus sportmanagement is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma sportmanagement

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 509.00. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen. Er is de mogelijkheid om het materiaal aan te kopen tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € 50.9 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € 458.1.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding sportmanagement?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding sportmanagement?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus sportmanagement?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Dirk D.L. (Brugge)

Professioneel en to the point gegeven. Bedankt!

Gino L. (Kuringen)

Mijn carrière als fitnessinstructrice heeft een serieuze boost gekregen na het volgen van deze opleiding. Binnenkort open ik mijn eigen zaak!

Joyce H. (Brussel)

Ik keek er elke week opnieuw naar uit om de lessen te volgen. Top docent!

Peter s. (Leuven)

Bedankt voor de leuke tijd. Ik zie jullie binnenkort opnieuw in de cursus sportvoeding!

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Yoga In The City

Zennnn met de cursussen Kinderyoga en Mindfulness

Wie nog sceptisch is over de werkzaamheden van yoga en mindfulness op lichaam en geest en dit dan ook nog …

Studentindekijker Ellen Leyers

Student in de kijker: Ellen Leysen

3 jaar geleden volgde Ellen Leysen (28) uit Geel de opleiding Schoonheidsspecialiste. Vandaag is zij de troste eigenares van Viva …

Schoonheidsschool Tessenderlo Studentindekijker Lucia Vermeulen 2 E1455794615927

Student in de kijker: Lucia Vermeulen

Lucia Vermeulen is gespecialiseerd voetverzorgster met haar eigen praktijk en nagelstudio. Al 4 jaar lang is ze tevens organisatrice van …

Page 1 of 1612345»10...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool