Opleiding Verjongingsconsulent

Praktische info
  • Duur: 9 modules
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 995.00 euro
  • In schijven betaalbaar
  • Opleidingscheques:
  • KMO-portefeuille: Nee

Schrijf je in

cursus verjongingsconsulent  opleiding anti-aging consulent

cursus verjongingsconsulent opleiding verjongingsconsulent verjongingsconsultatie

Word verjongingsconsulent in 9 modules

We worden allemaal ouder en dat merken we aan onze huid die minder elastisch wordt. Hierdoor krijg je rimpeltjes en andere ouderdomstekens. Je kan dit proces afremmen of tegengaan met gezonde voeding en aangepaste behandelwijzen. Wil je weten hoe je lang en gezond kan leven? Wil je graag anderen helpen om er langer jong en fit uit te zien? Dan is deze opleiding iets voor jou! De cursus anti-agingconsulent leert je de technieken om je jonge huid te behouden.

Anti-aging – het verouderingsproces tegengaan – is het recept om zo lang mogelijk vitaal te blijven. Dankzij enkele eenvoudige basisbehandelingen kan je mensen er al jonger en stralender laten uitzien! Deze cursus bundelt allerlei interessante behandelingen in acht modules die je afzonderlijk moet volgen. Je leert alles over gelaatsverzorging en gelaatsmassage, ontharingstechnieken, gelaatsmaskers maken, wimper- en wenkbrauwbehandeling, visagie, gezondheidspsychologie, spa-behandelingen en wellnessmarketing!

Beroep met toekomst

De opleiding anti-agingconsulent is erg praktijkgericht en veelzijdig. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na het volgen van deze opleiding ben je in ieder geval van werk verzekerd. De babyboomgeneratie is nog zeer actief en focust zich hard op gezondheid en een goede verzorging. Als verjongingsconsulente zal je zeker genoeg om handen hebben! Je kan aan de slag in gezondheidsinstituten, wellness- en fitnesscentra, afslankstudio’s, privépraktijken,…

Professionele opleiding verjongingsconsulent

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als verjongingsconsulent moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van verjongingsconsulent aan.

Na deze cursus kan je zelf aan de slag om anderen te helpen met het behouden van een frisse huid. Je weet hoe je hen op het juiste pad kan brengen naar een gezonde levensstijl met evenwichtige voeding en voldoende beweging. Je kent de kneepjes van het vak om de huid te verzorgen en je kan ook degelijk advies geven op vlak van verzorgingsproducten.

Voor wie is deze opleiding verjongingsconsulent bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding anti-aging consulent is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma verjongingsconsulent binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 9 modules.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding anti-aging consulent wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Deze opleiding bestaat uit 9 modules

Bekijk hieronder de inhoud en startdata van deze modules!

Wellnessmarketing
Gelaatsverzorging
Wimper- en Wenkbrauwbehandeling
Japanse gelaatsmassage
Praktische psychologie
Maak je eigen gezonde gelaatsmaskers
Afslankingsconsulent
Basis visagie
Ontharing en waxing

GMEESTM-actiebutton2

opleidingscheques anti-aging consulent

Materiaal tijdens de les

Tijdens de les werk je als student altijd met een aantal materialen van de school. Voor deze opleiding heb je extra materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Je bent vrij om je materiaal aan te kopen bij de leverancier van jouw keuze, maar er is één onafhankelijke groothandel, Schoonheidshandel.com die nauw samenwerkt met De Schoonheidsschool. Voor de modules Basis Visagie, Gelaatsverzorging, Ontharing & Waxing en Wimper- en Wenkbrauwbehandeling werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Bovendien hanteert Schoonheidshandel.com groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige verjongingsconsulent die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot verjongingsconsulent kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus verjongingsconsulent is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma verjongingsconsulent

De opleiding verjongingsconsulent bestaat uit een aantal modules die je apart dient te volgen. Aan het einde van elke module leg je een examen af op de school. Wanneer je voor alle deelmodules bent geslaagd kan je op eenvoudig vertoon van alle diploma’s en getuigschriften het overkoepelende diploma bekomen. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van onze beauty opleidingen

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 995.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor enkele modules heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de lessen of thuis. Het professioneel materiaal kan je bestellen via een onafhankelijke groothandel. Zij leveren de beste producten tegen de laagste prijs. De volledige lijst van deze praktijkbenodigdheden vind je terug op hun website.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 99.5 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 895.5 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding verjongingsconsulent?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding verjongingsconsulent?

Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Hanne V.P. (Ham)

Hartelijk dank voor de inzet van de docente!

Cecilia V.L. (Meise)

Een heel interessant pakket aan cursussen. Alle lessen worden uitstekend gegeven en het secretariaat was steeds behulpzaam wanneer ik een vraag had over een opleiding.

Miranda Y. (Wevelgem)

Toffe opleiding! Nu kan ik mijn klanten nog beter helpen. Ik heb ook veel gehad als zelfstandige aan de tips van de docent.

Daphne S. (Genk)

De toekomst op het gebied van beauty en wellness ligt in de verjongingsbehandelingen. Het zijn de oudere mensen die het budget hebben om deze behandelingen te betalen.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Page 1 of 4212345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool