Videomontage

Deze opleiding is momenteel niet meer beschikbaar. Neem gauw een kijkje tussen onze overige opleidingen Media & Fotografie.

Praktische info
  • Duur: 5 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 340.00 euro
  • Opleidingscheques:
  • KMO-portefeuille: Nee

Schrijf je in

cursus videomontage videomonteur, videomontage,video monteren, cursus video monteren, opleiding video monteren, video monteren antwerpen, video monteren gent, video monteren hasselt, groepslessen video monteren, avondonderwijs video monteren, video monteren volwassenenonderwijs, cursus videomontage, opleiding videomontage, videomontage antwerpen, videomontage gent, videomontage hasselt, groepslessen videomontage, avondonderwijs videomontage, videomontage volwassenenonderwijs opleiding Adobe Première

Leer professioneel werken met Adobe Premiere in 5 weken

Digitale filmpjes op het internet zijn populairder dan ooit. Via youtube en andere social media websites worden er dagelijks miljoenen filmpjes bekeken en gedeeld met mekaar. Door het grote succes van internetfilmpjes is ondertussen de kwaliteit van de video’s ook gestegen. Vroeger was een filmpje, een simpel stukje beeldmateriaal. Wie nu nog wil scoren met een video op het internet moet een goed gemonteerde en afgewerkte video kunnen tonen.

Werk je veel met opnames en films? Wil je zelf aan de slag met de montage? Wil je starten als videomonteur in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding Adobe Première! Deze cursus leert je hoe je als een echte professional je video’s bewerkt en monteert tot een samenhangend geheel.

Beroep met toekomst

De opleiding Adobe Première is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als videomonteur. Bedrijfsfilms zijn populairder dan ooit. Met deze cursus kan je ze maken én monteren. Je staat dus een stapje voor op je collega’s. Ook in andere branches worden videomonteurs veel gevraagd. Je bent dus van werk verzekerd. Ook voor wie in privésfeer aan de slag wil, is deze cursus erg interessant.

Professionele opleiding videomontage

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als videomonteur moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden van Adobe Premiere. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap werken met het programma. Na de cursus kan je zelf aan de slag en maak je van losse beelden een vlot en sprekend geheel.

Voor wie is deze opleiding videomontage bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Zowel beginners als ervaren gebruiken van Adobe Premiere kunnen hier terecht. De opleiding is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende programma snel wil leren gebruiken. Je kan namelijk zelf aan de slag na 5 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding Adobe Première wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques Adobe Première

Je krijgt les van ervaren docenten

Deze opleiding wordt in samenwerking met De Ondernemersschool gegeven. Je krijgt les van een ervaren zelfstandige videomonteur die al jarenlang in het vakgebied staat. Al de leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot videomontage kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van videobewerking. Deze cursus videomontage is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma videomontage

Tijdens de laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Daarnaast maak je doorheen de module een portfolio dat je de laatste les afgeeft. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Maak kennis met De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 340.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Om te kunnen deelnemen aan deze groepslessen heb je de software Adobe Premiere Elements nodig.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 34 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 306 euro.

avondschool Adobe Première cursus videomonteur opleiding videobewerking

cursus videomontage videomonteur, videomontage,video monteren, cursus video monteren, opleiding video monteren, video monteren antwerpen, video monteren gent, video monteren hasselt, groepslessen video monteren, avondonderwijs video monteren, video monteren volwassenenonderwijs, cursus videomontage, opleiding videomontage, videomontage antwerpen, videomontage gent, videomontage hasselt, groepslessen videomontage, avondonderwijs videomontage, videomontage volwassenenonderwijs opleiding Adobe Première

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding videomontage?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding videomontage?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus videomontage?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Wout V.P. (Zedelgem)

De lessenreeks is praktijkgericht. Monteren is dan ook een echt doe-vak. We mochten zelf filmpjes meenemen die we dan tijdens de lessen konden monteren. De docent stond ons dan bij met raad en daad.

Jelle R. (Rijkevorsel)

Het cursusboek dat je bij de start van de lessen krijgt staat vol met informatie en duidelijke illustraties. Dat maakt het een pak gemakkelijker om thuis de oefeningen nog eens door te nemen.

Joke O. (Bree)

Als communicatiemanager moet ik vaak foto's en filmpjes plaatsen op onze bedrijfswebsite. Vroeger gebeurde de montage van die video's door een extern bedrijf. Nu kan ik alles zelf doen. Dat is niet alleen goedkoper maar ook veel sneller.

Katrien U. (Zwijndrecht)

Ik vond de groepslessen videomontage heel inspirerend. Door samen met de medecursisten problemen op te lossen, leer je heel veel bij. Zeker een aanrader!

Lees ook onze media, management en ondernemersblog

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Eindexamen Allround Visagie Sfeerfoto

Burlesque examenfeest Visagie!

Alle studenten hebben onlangs hun examens afgerond; zo ook de studenten Visagie van de Schoonheidsschool. Met wel één klein verschil: …

Vastleggen In Volledig Scherm 22072014 103234.bmp

Trend gespot: De ‘Squinch’ voor de optimale fotolook!

Heb jij ook zo’n hekel aan die foto’s waarin je getagd wordt op facebook? Op een of andere manier slagen …

Page 1 of 812345»...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool