Cursus Webdesign

Praktische info

Schrijf je in

cursus webdesign websites ontwerpen, website ontwerp, webdesigner worden, cursus webdesigner, webdesign, cursus webdesign, opleiding webdesign, webdesign antwerpen, webdesign gent, webdesign hasselt, groepslessen webdesign, avondonderwijs webdesign, webdesign volwassenenonderwijs opleiding website ontwerpen

cursus webdesign opleiding webdesigner webdesign

Word webdesigner in 10 weken

Als webdesigner ben je de artistieke ziel achter websites en vertaal je de wensen van je klanten naar een professioneel en dynamisch webontwerp. We leven in een digitale maatschappij. Steeds meer aspecten van ons leven worden enorm beïnvloed door computers. Het internet speelt hierbij een cruciale en centrale rol. Als webdesigner bouw je mee aan de wereld van morgen! Een succesvolle toekomst vol carrièrekansen en nieuwe mogelijkheden ligt dus voor je open.

Wil je starten als webdesigner in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding website ontwerpen! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van webdesigner snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

Na deze opleiding kan je heel wat kanten uit. Uiteraard kan je aan de slag als webdesigner, als zelfstandige of als werknemer bij praktisch elk bedrijf. Ook is deze opleiding uitermate geschikt voor wie al in de IT-sector zit en wil doorgroeien tot webdesigner of zijn kennis wil opfrissen. Daarnaast kan je ook moeiteloos terecht bij reclame-, webdesign- of communicatiebureaus.

De opleiding website ontwerpen is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als webdesigner. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als webdesigner of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding website ontwerpen verzekerd van werk!

Professionele opleiding webdesign

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als webdesigner moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van webdesigner aan.

Deze groepscursus is erg op de praktijk gericht, zodat je meteen aan de slag kan. Een duidelijke uitleg van je docent, realistische voorbeelden en nuttige opdrachten zorgen ervoor dat deze cursus voor iedereen toegankelijk is. Ook heb je geen voorkennis of speciale apparatuur nodig. Heb je een computer? Dan kan je onmiddellijk aan de slag!

Voor wie is deze opleiding webdesign bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding website ontwerpen is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma webdesigner binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 10 lessen van 3 uren.

Tijdens deze boeiende groepscursus leer je stap voor stap alle vaardigheden en technieken die je nodig hebt om een professionele website aan te maken. Je docent begint de lessen met de fundamenten om een goede website te bouwen, namelijk HTML, CSS en FTP. Vervolgens leer je te goochelen met ontwikkeltools, zodat je moeiteloos een concept kan ontwikkelen en uitvoeren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding website ontwerpen wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Webdesign HTML5 & CSS3 16/11/2017 Brugge 18u30 – 21u30
Webdesign HTML5 & CSS3 01/02/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Webdesign HTML5 & CSS3 15/03/2018 Mechelen 18u30 – 21u30
Webdesign HTML5 & CSS3 26/03/2018 Brussels-City 18u30 – 21u30
Webdesign HTML5 & CSS3 17/04/2018 Leuven 18u30 – 21u30
Webdesign HTML5 & CSS3 18/04/2018 Gent 18u30 – 21u30
Webdesign HTML5 & CSS3 23/05/2018 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques website ontwerpen

Je krijgt les van ervaren docenten

Deze opleiding wordt in samenwerking met De Ondernemersschool gegeven. Je krijgt les van een ervaren zelfstandige webdesigner die al jarenlang in het vakgebied staat. Al de leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot webdesign kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van webdesign. Deze cursus webdesign is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma webdesign

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Maak kennis met De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 495.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 49.5 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 445.5 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding webdesign?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding webdesign?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus webdesign?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Erwin O. (Zottegem)

In de groepslessen leer je stap voor stap hoe je een website moet maken. Bij de eerste les zijn we begonnen en aan het einde van de reeks had iedereen een volledige website gemaakt.

Kaat D.V. (Roosendaal, Nederland)

Het is fijn om de lessen in groep te volgen. Zo kan je af en toe raad vragen aan je buren of ze zelf verder helpen. Dit bevordert niet alleen de groepssfeer maar verhoogt ook de slaagkansen voor het examen.

Yacine C. (Koksijde)

Vroeger liet ik om de twee jaar de website van mijn bedrijf door een externe organisatie aanpassen. Met de kennis van deze cursus kan ik dit nu zelf. Dit spaart mij een aardig bedrag uit en het is nog leuk ook.

Carlos D.T. (Maldegem)

Na het volgen van de groepslessen webdesign heb ik mijn activiteiten als e-marketeer kunnen uitbreiden. Nu kan ik mijn klanten een totaalpakket aanbieden. De aanvragen blijven hier binnenstromen.

Lees ook onze media, management en ondernemersblog

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Eindexamen Allround Visagie Sfeerfoto

Burlesque examenfeest Visagie!

Alle studenten hebben onlangs hun examens afgerond; zo ook de studenten Visagie van de Schoonheidsschool. Met wel één klein verschil: …

Vastleggen In Volledig Scherm 22072014 103234.bmp

Trend gespot: De ‘Squinch’ voor de optimale fotolook!

Heb jij ook zo’n hekel aan die foto’s waarin je getagd wordt op facebook? Op een of andere manier slagen …

Page 1 of 812345»...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool