Nieuws

De modetrends voor deze lente

De modetrends van deze lente

In het straatbeeld heb je waarschijnlijk al verschillende trends opgemerkt. Ook de winkels etaleren al een tijdje de laatste nieuwe collecties. Blijf je graag mee met de mode? Volg dan deze tips van onze kleur- en stijlconsulenten en blijf helemaal mee met de populairste trends.

Ga voor neon! Van jurkjes tot bloesjes, handtassen, accessoires tot zelfs schoenen. Fluo is terug van weggeweest! Van het zonnetje en de lente word je vrolijk en dit mag zeker terugkomen in je kleding. Kies voor ton-sur-ton en denk aan het motto less is more. Ga voor één knalobject en houd de rest van je kledingkeuze sober. Zo leg je alle aandacht op dit ene item. Of ga all the way met color blocking. Alles kan zolang je kiest voor deze pittige kleurtjes.

Ook de print is helemaal toe aan een opleving. Kies voor een bloemen- of dierenmotiefje. Zeker bij je broek kan een print aanwezig zijn! Ook de safari-look is helemaal terug. Hier kies je best voor meer donkere en aardetinten.

Nog een extra tip zijn de metallic kleurtjes. Niet alleen zilver en goud maar ook blinkend roze, groen en blauw. Alles kan en mag! Ben je wat bescheiden, begin dan met een ceintuur of een handtas en maak je look helemaal af met een zonnebril met spiegelglazen.

Schrijf je nu in als kleur- of stijlconsulent!

Ook interesse in de laatste nieuwe trends? Volg dan zelf een opleiding tot kleur– of stijlconsulent. Hieronder vind je alvast de startdata terug.

Kleurenconsulent

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Kleurenconsulent (Basis) 07/10/2017 Gent 10u00 – 13u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Stijlconsulent

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Stijlconsulent 14/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Stijlconsulent 13/01/2018 Gent 10u00 – 13u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!