Nieuws

De perfecte feestoutfit

De perfecte feestoutfit

Ben je op zoek naar dé glamoureuze outfit voor de feestdagen? We vroegen enkele studenten allround kleur-, stijl- en imagoconsulent met welke hippe trends je tijdens de eindejaarsfeestjes modebewust kan schitteren. Zij geven je hieronder alvast enkele van hun tips!

Trend 1: Lange jurk
Met een lange jurk, zit je dit feestseizoen helemaal goed. Dankzij luxueuze stoffen als fluweel raak je al snel in de juiste stemming. Ook oudroze en satijn doen het dit seizoen niet slecht. Wie toch graag wat blote huid laat zien, doet dit met een originele, gewaagde uitsparing aan de taille. Wie lang te preuts vindt, kan haar benen laten zien met een kort-langmodel. Onder je jurk gaan opvallende schoenen, denk aan gouden stiletto’s of zilveren pumps.

Trend 2: Volumineuze rok
Een frivole toets voeg je toe met een volumineuze rok, je mag zelfs gek doen met een petticoat of een onderrok uit tule. Probleemzones als brede heupen of een buikje kun je verdoezelen met een peplum. Daarbij geldt: hoe volumineuzer, hoe beter.

Trend 3: Maatpak
Bij een maatpak kies je best een satijnen of andere opvallende stof uit met drukke print. Dit combineer je met een eenvoudige witte blouse en opvallende pumps. Ook met leder kun je volop experimenteren, je zit goed met een strakke broek in combinatie met een opvallende blouse in een drukke print.

Trend 4: Pailletten
Wie graag op veilig wil spelen, kiest voor een eenvoudig jurkje met pailletten. Hoe korter, hoe beter is van tel bij dit soort van model. Of je kan een eenvoudige outfit opleuken met een paillettenblazer. Zelfs een eenvoudige zwarte legging kan, zolang je hierop een feestelijke gouden paillettentuniek draagt die alle aandacht opeist. Eenvoud siert!

Trend 5: Short
Een andere manier om op te vallen in de feestelijke massa is de gewaagde short. Ga er dan wel helemaal voor met een lederen exemplaar of eentje met een drukke gouden print.

Ben je graag met mode bezig en wil je anderen op deze manier kleur- en stijladvies geven? Dat kan, met onze opleiding allround kleur-, stijl- en imagoconsulent! Heb je reeds deze opleiding achter de rug maar kriebelt het om nog meer bij te leren? De vervolgopleiding personal shopper is dan zeker iets voor jou.

Schrijf je nu in voor de opleiding allround kleur-, stijl- en imagoconsulent!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!