Nieuws

Perfecte paardenstaart

De perfecte paardenstaart

Hot town, summer in the city. Tijd voor een paardenstaart! Gemakkelijk ja, maar je staartje helemaal perfect krijgen, vraagt wat meer effort. De ideale staart heeft volume, is stijlvol en ziet er zorgeloos uit zonder afgeborsteld te zijn. Onze hairstylisten leren je hoe jij straks met het perfecte paardenstaartje door de straten loopt.

Een paardenstaart maak je best met ongewassen haar, of gewassen haar met droogshampoo. Gebruik geen kam, enkel je vingers om je haar naar achter samen te krijgen. Strak aan de zijkanten, pofferig vanboven. Strakke zijkanten bezorgen je een instant facelift maar door het op je kruin wat losser te laten ziet het er meer casual uit en lijkt je voorhoofd niet eindeloos lang. Om je staartje vast te maken, gebruik je best een haarelastiekje zonder ijzeren hechting. Die gaan je lokken niet beschadigen of afbreken. Niet zo’n mooi rekkertje op zak? Neem dan een lok en draai deze rond het elastiekje. De trend in elastiekjesland? Neon, kant, leer of echte strikjes.

Wil je zelf als eerste op de hoogte zijn van de laatstnieuwe kapseltrends? Volg dan de opleiding allround hairstyling aan De Schoonheidsschool. Hieronder vind je alvast alle startdata terug.

Schrijf je nu in voor de opleiding allround hairstyling!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Allround Hairstyling 19/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Allround Hairstyling 17/04/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Allround Hairstyling 19/04/2018 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!