Guinness

De Schoonheidsschool behaalt wereldrecord Make-Up Marathon

Deze ochtend, zaterdag 12 oktober om 11u, heeft De Schoonheidsschool het wereldrecord “Most Cosmetic Make-Overs in 24h (teams)” in de wacht gesleept. Niet minder dan 686 personen kregen op 24 uur tijd een professionele make-over door vijf visagistes van De Schoonheidsschool. Het vorige record bedroeg 531 make-overs en werd behaald in 2011 door een Turks team, in Ankara.

There was an error retrieving the Vimeo video ID for the url you entered, please verify that the url is correct.

24 uur lang werd, van vrijdag 11u tot zaterdag 11u, werd er door het De Schoonheidsschool team non-stop geborsteld, gepoederd en gemaquilleerd. Geen van de vijf deelnemende visagistes mocht tijdens deze periode afgelost of vervangen worden. In de loop van de nacht werd het bestaande wereldrecord verbroken. Om één minuut voor 11u in de voormiddag kreeg de 686ste deelneemster haar make-over afgewerkt en volgde er vuurwerk en champagne. De recordpoging vond plaats in het Wijnegem Shopping Center.

De Schoonheidsschool is bijzonder fier dat deze make-up marathon tot een goed einde werd gebracht. Het bevestigt eens te meer haar reputatie als grootste en meest dynamische schoonheidsschool in de Benelux.

Team Schoonheidsschool hecht er dan ook aan alle aanwezigen en deelnemers hartelijk te danken voor de support. We danken ook graag WPG Uitgevers België en Wijnegem Shopping Center, voor de promotionele en logistieke ondersteuning.

Tot een volgend record!

De Schoonheidsschool