Nieuws

De Schoonheidsschool en topfotograaf Henk Van Cauwenbergh zetten jou in de spotlights!

Op regelmatige basis organiseert de Schoonheidsschool volgende twee unieke workshops in samenwerking met celebrity fotograaf Henk Van Cauwenbergh. Deze workshops vinden plaats in zijn studio.

Om een optimale en exclusieve begeleiding te garanderen, wordt het deelnemersaantal beperkt tot 10 personen per workshop. De kostprijs van één workshop bedraagt slechts 250 euro.

workshop1

Workshop ‘fotografie met professioneel model’ (van 10u tot 14u)
In deze leuke workshop word je ingewijd in de eigenzinnige fotografiestijl van Henk Van Cauwenbergh. Hij ontvangt jou in de beroemde Loft-studio’s en leert je de kneepjes van het vak. Onder zijn deskundige begeleiding leer je artistieke foto’s maken van een professioneel fotomodel. Je ontwikkelt je fotografievaardigheden op verschillende sets met kunst- en daglicht.

In deze leuke workshop leer je beter met jouw eigen camera werken en verruim je je kennis en vaardigheden. Je verrijkt jezelf als fotograaf en breidt je portfolio aanzienlijk uit! De foto’s die je zelf gemaakt hebt tijdens de workshop krijg je mee naar huis. Daarbovenop krijg je nog foto’s mee van jezelf in volle actie! Henk zal deze geweldige ervaring namelijk professioneel op beeld vastleggen en maakt ook nog graag een sterk individueel portret van jou. Ook deze foto mag je mee naar huis nemen. Een workshop om nooit te vergeten!

Workshop ‘licht, houding en uitstraling’ (van 15u tot 19u)
Sta je liever voor dan achter de lens? Dan is de workshop ‘licht, houding en uitstraling’ perfect voor jou! In de loftstudio’s van celebrityfotograaf Henk Van Cauwenbergh leer je hoe hij summier met licht omgaat. Je wordt professioneel opgemaakt en wordt zelf model!
Met zijn professionele raad gidst Henk jou door deze unieke fotoshoot. Hij helpt jou de juiste houding te vinden en ontlokt de juiste uitstraling. De beklijvende fotoreeks die op deze manier tot stand komt, krijg je mee naar huis. Zet jezelf in de spotlights!