Nieuws

48B9538

De Schoonheidsschool zoekt versterking voor haar docententeam!

Kennis en passie doorgeven. Dat is waar De Schoonheidsschool voor staat. Al meer dan 10 jaar staan wij garant voor degelijke, praktijkgerichte opleidingen in de wereld van beauty, wellness en fashion. Ons docententeam speelt daarin in cruciale rol: zij inspireren onze cursisten en laten hun talent groeien. Dit enthousiasme werkt aanstekelijk en onze school blijft steeds groeien. Daarom zijn we op zoek naar docenten die een vinkje kunnen plaatsen naast de volgende punten:

1. Je bent een geboren vakspecialist! Of het nu gaat om de perfecte smokey eye, een uitgebalanceerd dieet of de hipste kapsels … jij kan alle prangende vragen van onze cursisten gericht beantwoorden en hen handige tips en tricks geven waarvan ze zelfs het bestaan niet vermoeden.

2. Vertelden ze je als kind altijd dat je advocaat moest worden, omdat je alles zo goed kon uitleggen? Als docent slaag je erin om de passie voor het vak helemaal aan te wakkeren bij onze cursisten met je gestructureerde uitleg en voorbeelden uit de praktijk.

3. Over praktijk gesproken … Van je hobby je beroep maken was voor jou een topprioriteit. Geheel op eigen houtje ben jij je zaak gestart en je baat deze al 3 jaar in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep succesvol uit.

4. Ben je al in het bezit van een pedagogisch diploma? Schitterend! Nog niet behaald? Dan volg je gewoon onze interne opleiding.

kleur

5. Heb je nog op wekelijkse basis nog een plaatsje vrij in je agenda en wil je dat graag gebruiken om als freelancer les te geven aan De Schoonheidsschool? Bezorg je CV en begeleidende brief aan vacature@schoonheidsschool.be.

Momenteel zijn wij op zoek naar docenten voor de volgende functies:

Je werkt als freelancer in onze campussen in Antwerpen, Hasselt en/of Gent. De lessen gaan meestal door tijdens de ochtend- of avonduren en ook tijdens het weekend. Je kiest helemaal zelf welke opdrachten je aanneemt.

gelaat

Have you got what it takes? Neem dan contact met ons op via vacature@schoonheidsschool.be of bel ons op 03/292 33 33 voor meer informatie over een specifieke functie. Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde vakspecialisten. Spontaan solliciteren waarderen wij ook ten zeerste.

Wanneer je in aanmerking komt voor een opdracht, nodigen we je uit voor een eerste kennismaking. Wanneer dit gesprek positief verloopt, wordt er een datum afgesproken voor een testles. Tijdens die testles krijg je directe feedback en indien positief een lesopdracht aangeboden. Na de eerste les volgt een interne evaluatie die je al dan niet toelaat om verdere opdrachten aan te nemen.

Hopelijk tot binnenkort!