Nieuws

Anneke Van Der Elst Schoonheid

Docent in de kijker: Anneke Van Der Elst

Toekomstige schoonheidsspecialisten krijgen les van Anneke Van Der Elst. Anneke is reeds jaren een succesvolle zelfstandige schoonheidsspecialiste. Met haar eigen Wellnesscenter en Bed and Breakfast “Relax and Beauty” geeft ze klanten een totaalpakket om volledig te ontspannen! Ook voor huidverbetering en -verjonging kun je bij Annekes schoonheidsinstituut terecht.

Anneke vertelt hoe haar boeiende carrière van start ging: “Ik ben gestart in de parfumeriewereld. Daar heb ik verschillende opleidingen gevolgd, waardoor ik een echte cosmeticakenner ben. Geen enkel merk is mij nog vreemd! Van Chanel tot Dior, ik kan je overal wel wat informatie over geven.

Ik vind het fantastisch om mijn klanten te laten ontspannen! Bovendien zorg ik ervoor dat ze er weer jonger, mooier en energieker uitzien. Ik geef elke klant een gepersonaliseerde verzorging met onmiddellijk effect. Mijn klanten zijn opgeladen als nooit tevoren!

Een succesvolle schoonheidsspecialiste heeft een uitgebreide cosmeticakennis nodig. Bovendien moet je op de hoogte zijn van de allernieuwste technieken. Met een juiste beroepshouding – sociaal, klantgericht, enthousiast en gedreven – geef je je carrière een echte boost. Een schoonheidsspecialiste bezorgt klanten steeds weer een persoonlijke verzorging van de best mogelijke kwaliteit! En terwijl jij werkt, geniet je klant van een oase van rust.

Mijn studenten raad ik aan om te durven. Verwezenlijk je droom! Doorzettingsvermogen is essentieel om je toekomstbeeld waar te maken. Blijf dag na dag met hart en ziel achter je vak staan. En met de juiste dosis leergierigheid blijf je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen in het vak.

Is beauty en wellness jouw passie? Werk je graag in een ontspannen sfeer? Wil je klanten, vrienden of familie een verzorgd uiterlijk bezorgen? Leg je anderen graag in de watten? Dan zie ik je binnenkort in onze opleiding schoonheidsspecialist!

_DSC0068