teacherLabel

Astrid Roels

4.3 / 5

Astrid Roels behaalde een master Gezondheidsvoorlichting en -bevordering en ronde ook de opleiding tot diabeteseducator succesvol af. Ondertussen werkt ze als zelfstandig diëtiste en begeleidt ze haar klanten naar een gezonde levensstijl. Ze weet hoe ze hen kan motiveren om hen hun streefgewicht te behalen én behouden.

Aan De Shoonheidsschool kan ze haar kennis en ervaring verspreiden onder misschien wel toekomstige collega's.

Astrid Roels behaalde een master Gezondheidsvoorlichting en -bevordering en ronde ook de opleiding tot diabeteseducator succesvol af. Ondertussen werkt ze als zelfstandig diëtiste en begeleidt ze haar klanten naar een gezonde levensstijl. Ze weet hoe ze hen kan motiveren om hen hun stre

readMore

Astrid Roels givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op verschillende studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee waarmaakt.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0