teacherLabel

Chrischa Van De Voorde

4.8 / 5

Chrischa Van de Voorde, illustratrice en master in de audiovisuele kunsten, richtte in 2000 samen met haar tweelingzus Vanessa het facepaintteam De Spinnekoppen op. Ze volgden workshops bij bekende face painters zoals Nick en Brian Wolfe, Lynne Jamieson en Mar Reid en het team groeide uit tot een van de beste studio's van het land. Sinds 2002 maakt De Spinnenkoppen deel uit van The Happy Monsters, een creatieve ontwerpstudio voor websites, kinderboeken, mascottes...

Chrischa gaf al eerder interessante workshops die erg populair waren en voor De Schoonheidsschool doet ze dat graag nog eens over.

Chrischa Van de Voorde, illustratrice en master in de audiovisuele kunsten, richtte in 2000 samen met haar tweelingzus Vanessa het facepaintteam De Spinnekoppen op. Ze volgden workshops bij bekende face painters zoals Nick en Brian Wolfe, Lynne Jamieson en Mar Reid en het team groeide uit tot een

readMore

Chrischa Van De Voorde givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op verschillende studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee waarmaakt.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0