teacherLabel

Jacklyn Ooteman

4.3 / 5
Toen Jacklyn in 1989 voor het eerst een workshop schminken volgde op 20-jarige leeftijd was ze meteen enthousiast. Ze besloot een opleiding make-up gaan volgen bij Mieke Petite, schmink-opleidingen bestonden toen nog niet. Vanaf dat moment hielp ze vaak als schminkster op school, in de speeltuin, tijdens vakantie speelweken, toneelopvoeringen etc. als vrijwilliger naast haar baan als sportinstructrice. Toen ze begon 2000 merkte dat haar rug het begon te begeven en besefte dat ze een ander beroep moest zoeken was er geen moment twijfel: ze wilde de Special Make-up in. Na eerst een toneelgrime opleiding te hebben gevolgd bij Faces in Gorinchem volgde ze de prestigieuze opleiding Dick Smith’s advanced make-up in Amerika. In 2003 begon ze met haar eigen zaak Bodyart Magic Faces waarin ze kindergrime,bodypaint, bellypaint, make-up en special make-up aanbood. Helaas bleek ze na een paar jaar een allergie voor oplosmiddelen te hebben ontwikkeld en dat is in het veld van protheses een beetje lastig werken. Lesgeven doet ze al vanaf haar 14 jaar, eerst in de (top)turnsport en nu in make-up/grime. Analyseren en in hapklare brokken overbrengen is haar verworven kracht. Ze kan niet wachten om haar kennis en ervaring aan jullie over te brengen en om te zetten in passie voor het vak.
Toen Jacklyn in 1989 voor het eerst een workshop schminken volgde op 20-jarige leeftijd was ze meteen enthousiast. Ze besloot een opleiding make-up gaan volgen bij Mieke Petite, schmink-opleidingen bestonden toen nog niet. Vanaf dat moment
readMore

Jacklyn Ooteman givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op verschillende studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee waarmaakt.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0