teacherLabel

Karolien Vanheusden

4.8 / 5

Alles is begonnen in 2008 waar ik aan een klein keukentafeltje ;de eerste stapjes van het nagelen zette. Wat begon als een interesse is na een jaar avondopleiding uitgegroeid tot een grote passie, mijn ‘jobby’( hobby + job). Naast nagelstyliste ben ik ook bachelor en master educator en distributeur (groothandelaar) van de merken Harmony/GELISH/ Morgan Taylor en ABSTRACT.

Ik heb een eigen opleidingscentrum en als freelance docente geef ik les in de Schoonheidsschool te Hasselt.

Om les te mogen geven ben ik verplicht om jaarlijks een internationale education training (Los Angeles & Afrika: Kaapstad) te volgen en leg ik examen af voor de jury. Naast het lezen van vele vaktijdschriften en info op sociale media, woon ik elk jaar verschillende workshops bij, bezoek ik (inter)nationale beurzen en volg ik opleidingen in heel België. Zo blijf ik beschikken over de juiste technieken en volg ik de nieuwste trends op de voet.

Als nagelstyliste kan ik mij creatief ontplooien. Ik ervaar het als een waar plezier om mensen tevreden te zien glunderen naar hun stijlvolle (elegante) handen. “Voel je goed tot in de toppen van je vingers!”, is dan ook mijn leuze.

Alles is begonnen in 2008 waar ik aan een klein keukentafeltje ;de eerste stapjes van het nagelen zette. Wat begon als een interesse is na een jaar avondopleiding uitgegroeid tot een grote passie, mijn ‘jobby’( hobby + job). Naast nagelstyliste ben ik ook

readMore

Karolien Vanheusden givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op verschillende studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee waarmaakt.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0