teacherLabel

Nathalie Hermans

4.7 / 5
Nathalie Hermans is een vrouw van de wereld. Na haar opleiding tot maatschappelijk assistent enerzijds en haar studies tot herborist, kruidenverwerker, voedingsconsulent en natuurvoedingsadvieur anderzijds, combineert ze verschillende jobs tegelijk. Wie in Bokrijk meer te weten wil komen over de kruiden en planten die er groeien, krijgt een gedetailleerde uitleg van Nathalie zelf. Daarnaast geeft ze regelmatig lezingen en workshops rond voeding, kruiden en groenten. Ze liet zich inspireren door haar lange en verre reizen en volgt zelf ook nog geregeld bijkomende opleidingen.
 
Kom gerust kennismaken met Nathalie tijdens haar lessen aan De Schoonheidsschool!
Nathalie Hermans is een vrouw van de wereld. Na haar opleiding tot maatschappelijk assistent enerzijds en haar studies tot herborist, kruidenverwerker, voedingsconsulent en natuurvoedingsadvieur anderzijds, combineert ze verschillende jobs tegelijk. Wie in Bokrijk meer te weten wil ko
readMore

Nathalie Hermans givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op verschillende studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee waarmaakt.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0