teacherLabel

Pascal Van Decraen

4.5 / 5
Pascal Van Decraen doceert de cursussen Basis Boekhouden en Bedrijfsbeheer aan het Centrum Voor Avondonderwijs. In het dagelijkse leven is hij leerkracht economie. Dankzij zijn ervaring als ex-zaakvoeder van een horecazaak weet hij dat de cursus bedrijfsbeheer meer is dan alleen maar het behalen van een attest. Ook al ben je gebeten door de ondernemersmicrobe, het blijft belangrijk dat je je laat adviseren door de juiste instanties en specialisten. Daardoor weet hij bovendien ook dat het succes van je zaak valt of staat met het voeren van een goede boekhouding. Pascal vindt het naar eigen zeggen een uitdaging om zijn kennis en ervaring over te brengen aan enthousiaste cursisten met dezelfde interesses.
Pascal Van Decraen doceert de cursussen Basis Boekhouden en Bedrijfsbeheer aan het Centrum Voor Avondonderwijs. In het dagelijkse leven is hij leerkracht economie. Dankzij zijn ervaring als ex-zaakvoeder van een horecazaak weet hij dat de cursus bedrijfsbehee
readMore

Pascal Van Decraen givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op verschillende studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee waarmaakt.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0