teacherLabel

Sam Ceulemans

4.5 / 5
Toen Sam in een kapperszaak als barbier aan de slag was, droomde hij er al van om een eigen zaak op te richten. Niet veel later werd die droom werkelijkheid en opende hij een barbershop in het hartje van Mechelen. Voor Sam zijn de service en de kwaliteit erg belangrijk en klanten moeten het gevoel hebben meer in de watten gelegd te worden dan in een gewone kapperszaak. Ze moeten zich kunnen ontspannen en zich thuis voelen.
 
Sam deelt zijn ervaring nu met onze cursisten. Hij leert je dat elke knipbeurt eigenlijk een kunstwerk is en geeft je graag tips om een eigen zaak op te richten.
Toen Sam in een kapperszaak als barbier aan de slag was, droomde hij er al van om een eigen zaak op te richten. Niet veel later werd die droom werkelijkheid en opende hij een barbershop in het hartje van Mechelen. Voor Sam zijn de service en de kwaliteit erg belangrijk en klanten moeten het gev
readMore

Sam Ceulemans givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op verschillende studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee waarmaakt.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0