teacherLabel

Sofie Indesteege

4.2 / 5
Onze docent Simon Indesteege ademt yoga, maar is minstens zo graag in de weer met pen en papier. Hij trok voor enkele maanden naar het verre Peru en schreef zijn belevingen - van vervelende muggen tot de dood - neer in het boek "Mother: Ayahuasca". Hij experimenteerde er met de locale kunsten en bestudeerde de Peruviaanse geneeswijzen. Ondertussen is hij terug in het land en bracht hij tonnen inspiratie mee en heeft hij weer veel zin om yogalessen en -workshops te geven.
Simon heeft ongetwijfeld nog meer verhalen over zijn tijd in Zuid-Amerika. Misschien iets om over te praten na een van zijn ontspannende yogalessen?
Onze docent Simon Indesteege ademt yoga, maar is minstens zo graag in de weer met pen en papier. Hij trok voor enkele maanden naar het verre Peru en schreef zijn belevingen - van vervelende muggen tot de dood - neer in het boek "Mother: Ayahuasca". Hij experimenteerde er met de locale
readMore

Sofie Indesteege givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op verschillende studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee waarmaakt.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0