teacherLabel

Veerle Verhulst

4 / 5
Veerle is herboriste en theesommelier, ze is een echte natuurliefhebber.
Koffie lust ze niet, maar thee is haar leven. Ze houdt van kruidenmengelingen, maar ook van pure thee en mélanges met thee. Ze drinkt al van kindsaf thee, zwarte thee met citroen en suiker die haar moeder dagelijks voor het gezin zette.
 
Een kopje thee geeft haar een warm gevoel vanbinnen. Thee brengt ontspanning, rust en balans in haar leven. Het beleven van smaken en aroma's heeft een helend en koesterend effect. Het drinken van thee krijgt zo een extra dimensie en wordt een emotionele en spirituele ervaring : wellness voor de ziel! Een gevoel dat Veerle graag wil delen met jullie! Ze hoopt jullie met haar kennis en ervaring te kunnen inspireren om te genieten van een bijzondere hobby en/of een creatief beroep!
Veerle is herboriste en theesommelier, ze is een echte natuurliefhebber.
Koffie lust ze niet, maar thee is haar leven. Ze houdt van kruidenmengelingen, maar ook van pure thee en mélanges met thee. Ze drinkt al van kindsaf thee, zwarte thee met citroen en suiker
readMore

Veerle Verhulst givesCourses

undefined

Herborist

Virtual

nextStartingDate 26/01/2023

Start vandaag met de virtual class Herborist en maak werk van je passie!

€ 384.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Herborist26/01/202330/03/202318:3021:30Virtual

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op verschillende studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee waarmaakt.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0