1IMG 00831

Doe mee aan het Wereldrecord Make-up Marathon!

Bij De Schoonheidsschool houden we wel van een stevige uitdaging. En dat willen we bewijzen ook! Komende vrijdag doen we daarom een gooi naar het Guinness World Record:

“Most Cosmetic Makeovers in 24 uur (team)”
guinness

Wat moeten we daarvoor doen? Een dreamteam met 5 visagistes gaan 24 uur aan één stuk 600 mensen maquilleren in 8 stappen: foundation, poeder, blush, oogschaduw in twee kleuren, mascara, eyeliner, concealer, lipstick. Het Guinness Book of Records zal ter plaatste de recordpoging opmeten en controleren. Het huidige record staat op… 531 stuks.

Dit wordt het evenement van het jaar dus zorg dat je erbij bent!

Op vrijdag is het Wijnegem Shopping Center tot 21 uur gewoon geopend, maar dan wordt het dus extra spannend want ons team moet de hele nacht blijven doormaquilleren en we hebben dus veel enthousiaste studenten, ex-studenten, fuifneuzen,… nodig die ‘s nachts willen langskomen om zich mooi te laten opmaken voor deze recordpoging!

Uiteraard is dit hét moment om je vriendinnen en (ex-)studenten en docenten van De Schoonheidsschool te ontmoeten en een superfeestje te bouwen!

model2

Kom dus massaal langs om onze recordpoging te steunen en mee geschiedenis te schrijven! Iedere persoon die zich tussen 21 uur ‘s avonds en 11 uur ‘s ochtends ter plaatse laat maquilleren, krijgt een kortingsbon van € 75 voor een opleiding aan De Schoonheidsschool naar keuze (minstens twintig uren les). Van elke persoon nemen we een ‘voor’ en ‘na’ foto die op onze site wordt gepubliceerd en die we je achteraf ook bezorgen.

Nog even de belangrijkste info op een rijtje:

  • Locatie? Wijnegem Shopping Center, Ballon Court (inkom 7)
  • Wanneer? Vrijdag 11 oktober & zaterdag 12 oktober, 24 uur lang van 11 tot 11!

PS: Omdat het volledig team in Wijnegem Shopping Center aanwezig zal zijn, zullen de campussen in Hasselt en Gent op vrijdag 11 oktober uitzonderlijk gesloten zijn.