Nieuws

Foto Interieur Wasruimte Met Schapenvel E1416559322659

Dringende vacature kapster/schoonheidsspecialiste

Hecht je veel belang aan goede looks en een verzorgd uiterlijk? Houd je ervan om klanten een hippe look aan te meten en ze te laten genieten van een deugddoende verzorging? Ben je onlangs afgestudeerd aan De Schoonheidsschool? Dan ben jij de geknipte persoon!

Salon Cheveux Bizarre uit Westerlo is een trendy zaak waar zowel dames, heren als kinderen terecht kunnen voor een nieuw en fris kapsel. Bovendien is het salon niet alleen gespecialiseerd in haar- en wimperextensions, maar ook in Gelish nagellak en totale make-overs. Binnenkort wordt dit aanbod nog uitgebreid.

Daarom heeft Cheveux Bizarre een dringende vacature voor een kapster/schoonheidsspecialiste. Ze zijn op zoek naar een dynamische en klantvriendelijke medewerkster om hun team te vervoegen. Het is belangrijk dat je zelf je vak uitstraalt. Een verzorgd uiterlijk is daarom vanzelfsprekend. Je bent ook op de hoogte van modetrends. De zaak draagt stiptheid en orde hoog in het vaandel. De uren zijn overeen te komen.

foto interieur met kledingrek 1

Heb je interesse? Bezorg je sollicitatie via info@cheveuxbizarre.be of bel voor meer informatie naar het nummer 014 54 18 03. Je kan voor een eerste indruk alvast www.cheveuxbizarre.be bezoeken.