Nieuws

Druivenpitolie

Druivenpitolie: natuurlijke moisturizer

Summer in the city! Temperaturen overstijgen eindelijk wat we gemiddeld gewoon zijn in België en dus wordt het hoog tijd om ons extra te hydrateren. En daar kunnen druiven ons bij helpen. We hebben deze vrucht al lang omarmd voor de overvloed aan antioxidanten en de Merlot die eruit voortvloeit, maar nu blijkt dat ook de pitten ons vrolijk kunnen maken. Van super fruit gesproken!

Druivenpitolie zou in geen enkel badkamerkastje mogen ontbreken. Deze natuurlijke moisturizer is rijk aan antioxidanten en kan voor verschillende schoonheidskwaaltjes gunstig zijn.

Geloof me, je maakt maar graag wat plaats vrij voor dit goedje want je lichaam zal je meer dan dankbaar zijn! Vooral voor gevoelige huidtypes of personen met acne is deze olie a gift from heaven. Naast een perfecte hoeveelheid vocht, zorgen de natuurlijke ingrediënten ook voor een flinke dosis omega 6 en vitamine E die op hun beurt huid en haren voeden zonder de volgende ochtend opnieuw vettig aan te voelen. Dubbel win!

Schoonheidsspecialiste

Wil je meer weten over moisturizers of natuurlijke beautyproducten? Je kan dit allemaal leren aan De Schoonheidsschool. Schrijf je dan in voor onze opleiding schoonheidsspecialiste! Hieronder vind je alvast alle startdata terug.

Schrijf je nu in voor onze cursus schoonheidsspecialiste!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 01/10/2017 Gent 10u00 – 13u00
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 28/10/2017 Hasselt 10u00 – 13u00
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 06/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 06/03/2018 Hasselt 18u00 – 22u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!