Nieuws

Business Women

Ensemble naar een mooiere toekomst!

Ben jij momenteel werkloos, heb je een uitkering of zit je in een loopbaantraject? Ben je op zoek naar werk en vind je het moeilijk om de perfecte outfit voor je sollicitatie te vinden? Voel je je onzeker over wat je allemaal tijdens zo’n gesprek moet zeggen en zou je het leuk vinden om hier tips en hulp over te krijgen? Dan is er goed nieuws voor jou! Ensemble helpt vrouwen van alle leeftijden zelfbewuster en zelfzekerder in te spelen op jobaanbiedingen.

Dit nieuwe initiatief biedt in samenwerking met De Schoonheidsschool gratis en professioneel kleding- en stijladvies aan voor jobzoekende vrouwen. Het doel is het zelfvertrouwen te boosten en elke vrouw te laten stralen. Daarbij krijg je naast gepersonaliseerd kledingadvies ook een gratis ‘ensemble’ dat perfect bij jouw figuur past zodat je je goed in je vel voelt en vol vertrouwen kan gaan solliciteren.

ensemble voorblad

Weet je echter niet goed hoe je moet solliciteren; hoe je bepaalde vragen moet beantwoorden of hoe je je persoonlijkheid kan tonen? Ook dan helpen we je graag verder! Na een volledige make-over krijg je een persoonlijke sollicitatiecoaching om je kwaliteiten te benadrukken en je talent in de verf te zetten, al je vragen te beantwoorden en je twijfels volledig weg te nemen! Zo kan jij je volledig focussen op je toekomstige carrière.

Op onze website vind je alvast tal van vacatures waarvoor je kan solliciteren!

Ensemble 2

Heb je interesse om mee te doen? Kan je je vrijmaken voor 1 volledige dag en kan je op zelfstandige basis naar Leuven komen (vervoerskosten zullen volledig terugbetaald worden)? Dan zijn wij op zoek naar jou voor een totale make-over! Je kan voor meer informatie contact opnemen met loopbaanconsulente Sandra Dondeyne via email: sandra.dondeyne@linxplus.be of kijk even op de facebookpagina van ensemble.

Nog geen diploma voor jouw droomjob? Kijk dan snel even tussen al onze cursussen en schrijf je vandaag nog in!

Ben je geïnteresseerd in mode, heb je een gevoel voor stijl en heb je zin gekregen om zelf mensen te helpen met een professionele kleur- en stijlanalyse? Volg onze cursus Imagoconsulent en coach binnenkort mensen naar een persoonlijk aangepaste en prachtige garderobe voor hun sollicitatie of andere gelegenheid.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!