15IMG 0025b

Evelien geeft haar carrière een nieuwe wending!

Evelien, studente aan onze campus in Hasselt vertelt: “Ik volgde vorig semester de opleiding tot Afslankingsconsulente en was heel aangenaam verrast door de grondige aanpak! Werkelijk alles kwam aan bod: de voedingsdriehoek, het verteringsproces, belangrijke vitamines, maar ook de praktische zijde: hoe vind je klanten, verschillende motivatietechnieken, psychologische oorzaken van overgewicht…

Ik legde vorige week met succes mijn examen af en voel me nu perfect voorbereid op mijn nieuwe carrière! Het nieuws van mijn nieuwe praktijk doet ondertussen als een lopend vuurtje ronde en er hebben zich al een aantal mensen aangemeld. Nu een gezond gewicht steeds meer aandacht krijgt in de media, lijkt er aan klanten geen gebrek te zijn!”

Wil jij ook graag mensen helpen een gezond gewicht te bereiken? Schrijf je snel in voor onze opleiding tot afslankingsconsulent!