Nieuws

Dress for Less

Event: Dress for less

Vintage is goedkoop, origineel, een goede investering en helemaal terug van weggeweest. Vintage is hot!

Wanneer je kiest voor een tweedehandsstuk heb je gegarandeerd een one of a kind piece in je kast. Een onvermijdelijk iets wanneer je enkel bij de grote modeketens gaat shoppen. Deze kledij is niet gebonden aan de laatste nieuwe trends en hierdoor ook volledig tijdloos. Een goede investering dus! Als je kiest voor vintagekledij koop je ook ecologisch verantwoord. Je spaart de natuur door kledij opnieuw te gebruiken. Er zijn alleen maar voordelen aan vintageshoppen verbonden.

Durf je niet goed? Begin dan klein. Kies voor een leuk accessoire zoals een zonnebril of een sjaaltje. Ga ook niet all the way alsof je naar een verkleedpartij moet maar zet je unieke stuk in de kijker door dit goed te combineren met de rest van je kleerkast. Wanneer vintage en modern gaat mixen, lijk je alles behalve oubollig.

Ook interesse in vintage? Kom dan naar het Fashion event Dress For Less op zondag 2 juni 2013 in de C-mine te Genk. Je kan hier terecht tussen 13.00 uur en 18.00 uur.

Tijdens deze beurs krijg je als bezoeker kleur- en stijladvies van de studenten van De Schoonheidsschool alsook kan je jezelf leuk laten maquilleren door hen. Heb je zelf reeds een cursus kleur- en stijlconsulent of visagie gevolgd of ben je deze momenteel aan het volgen en wens je hier ook aan deel te nemen? Dat kan! Neem hiervoor contact op met docente Lieve en schrijf je in voor deze stage: lieve_vandevelde@telenet.be.