Nieuws

Festivalstijl1

Fashion spotting: Rock Werchter

Wil jij er even fashionable bijlopen als de celebs op Coachella en Glastonbury? Wij Belgen doen met ons breed aanbod aan festivals zeker niet onder, maar hoe zit dat op modegebied? Deze girls hebben alvast de weide van Rock Werchter “gerockt” met hun outfits!

flowerheadband

Op een festival mag het altijd wat meer zijn. Zo kan je jouw outfit perfect aanvullen met opvallende accessoires. De headband is helemaal terug van weggeweest en handig om vettig haar mee te verdoezelen. De floral headband is hierbij onze favoriet en zal je ongetwijfeld op elk festival deze zomer tegenkomen.

Hier nog enkele andere leuke ideetjes:

headband
bron: asos.com

Het weer in België blijft onvoorspelbaar. Laat regen geen domper zijn op de festivalvreugde en draag aangepaste kledij waardoor je droog blijft! Je hoeft niet die oude gummilaarzen van de zolder te halen, er zijn ook leuke en kleurrijke botjes te vinden in de winkel.

girlopRockWerchter
Bron: rockwerchter.be

Deze drie stoere chicks zouden zo uit een rockband kunnen komen. Ze weten perfect hoe ze zich voor een festival moeten kleden en hun outfits matchen zelfs elkaar. Hoewel ze eerder jongensachtige kleren dragen lijken ze toch héél vrouwelijk. Zelfs de gewaagde combinatie van jeans op jeans is voor hen geen probleem!

oversizedstyle

What to buy?

asoskleding

Zaterdag hebben de Belgen hun laatste match gespeeld. Een jammerlijk verlies maar aan de supporters op Rock Werchter zal het niet gelegen hebben. De weide kleurde letterlijk één dag rood! Rood, geel, zwart de kleuren van ons hart maar gelukkig niet van onze kleerkast… Hier een outfit die wel geslaagd was:

rodeduivelssupporter

Ben jij helemaal gebeten door mode? Zou je graag nog meer weten over de laatste trends of hoe je goede combinaties maakt? De schoonheidsschool biedt verschillende cursussen aan in deze branche! Bijvoorbeeld personal shopper/ kleur-, stijl- en imagoconsulent.

schoonheidsschool kleur stijl consulent opleidingen

Stijl is enorm belangrijk in onze huidige maatschappij. De eerste indruk die mensen van je krijgen, wordt voor een groot deel bepaald door je uiterlijk. Een stijl die bij je figuur en je persoonlijkheid past, zorgt voor een stralend uiterlijk en zelfvertrouwen! Je maakt een schitterende indruk als je je goed voelt in je kleren.

Wil je een goede indruk maken en je vol zelfvertrouwen voelen? Of wil je met je fashionkennis anderen adviseren? Zou je graag de uitstraling van je klanten een boost geven? Dan is onze cursus Stijlconsulent zeker iets voor jou!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Stijlconsulent 14/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Stijlconsulent 13/01/2018 Gent 10u00 – 13u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!