Nieuws

Modedagen Shopping1 Visagie Nagelstyling Hairstyling Stage Opleidingen Schoonheidsschool

Gezocht! Stagiaires Visagie voor finale Miss Elegantie in De Panne!

Tijdens de finale van Miss Elegantie op 12 augustus 2017 zoeken wij nog twee stagiaires visagie! De show bestaat uit de voorstelling van 20 finalistes, afgewisseld met verschillende modedefilés en spetterende dansacts! Een professionele jury beoordeelt de kandidates, waarna de winnares ’s avonds bekend gemaakt wordt tijdens de Beach Party. Heb jij zin om erbij te zijn en achter de schermen te helpen? Meld je dan snel aan!

Naar wie is de stagegever op zoek?

Wat biedt de stage bij Miss Elegantie jou? Een leuke en leerrijke werkomgeving om je competenties die je in je opleiding ontwikkelde, verder te ontplooien! Deze stage is de ideale manier om je talenten te tonen in de praktijk, ervaring op te doen en potentiële toekomstige klanten te werven!

Wat moet je weten? Adres: Zaal de Borre – Koningsplein – De Panne // Meer info bij Elke Stroykens (telefoon: 0499229043)

Wil je zelf expert worden in Visagie, Hairstyling of Nagelstyling? Schrijf je dan in voor één van onze hippe opleidingen en neem volgende keer zelf deel aan een fantastische stagedag!