Nieuws

Barber Shop Grijp Je Kans

Grijp je kans en win een barbershop!

Wie ondernemer is in hart en nieren en een diploma Barbier en Bedrijfsbeheer op zak heeft, maakt nu kans om een eigen barbershop te winnen! Je leest het goed: een eigen Barbershop!

Dat de opleiding Barbier up-and-coming is, weet De Schoonheidsschool natuurlijk al langer, maar nu wordt je toekomst je zowaar in de schoot geworpen. ‘Grijp je kans!‘ is het nieuwste initiatief van de stad Tongeren om ondernemerschap te stimuleren en populaire en coole nieuwe concepten te lanceren in de stad. En met het starterspakket dat je daarmee kan winnen, zou je bijna een barbaar zijn als je niet zou meedoen! Hieronder een (klein) overzicht van wat wordt aangeboden:

barbier opleiding De Schoonheidsschool

  • Één jaar lang gratis huur en jaar 2 en 3 op basis van omzethuur.
  • Startersbegeleiding door KBC en VOKA.
  • Een inrichtingsbudget van 20.000 euro!
  • Promotieondersteuning door Stad Tongeren.
  • Een gratis ambi.pass deelname voor 3 jaar.
  • Openingspubliciteit in Het Belang Van Limburg.

Dus zeg nu zelf: zit dit niet helemaal SNOR?!?

Grijp je kans!

Wat moet je concreet doen? Surf snel naar de website grijpjekans.be en schrijf je vliegensvlug in: de kandidaten worden immers al 6 juni voorgesteld!

Ben jij klaar voor een pittige uitdaging, zit je boordevol creatieve ideeën en heb je een overtuigende visie op ondernemerschap? Wacht dan niet langer en waag je kans!

En voor wie de schaar liever inruilt voor een paar breinaalden of een fruitmesje, is ook hier aan het juiste adres. Naast een barber shop, worden tegelijk ook kandidaten gezocht voor een knussig wol- en naai-atelier en een bruisende fruit- en groentewinkel.

Wat je ook kiest, we wensen je alvast veel succes!

En wie overtuigd werd om zelf dit fenomenale beroep te leren, kan zich bij deze inschrijven voor een professionele opleiding Barbier aan De Schoonheidsschool!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!