Nieuws

Grootnieuws2 E1400246346928

Groot nieuws! Echt groot nieuws!

Schoonheidsschool heeft iets fantastisch te vertellen!

Er gaat iets gebeuren. Iets groots. Wat het is, vertellen we nog even niet. Maar het zal zeker en vast spectaculair worden. We vieren in september tien jaar Schoonheidsschool. En dat verdient iets unieks! Iets wat niemand anders heeft of doet. Na hard brainstormen, zwoegen, onderhandelen, samenwerken, … is de school uiteindelijk gelukt. Iedereen is wild enthousiast!

Win een opleiding naar keuze!

Wie kan raden wat het is mag het mailen naar info@schoonheidsschool.com. De eerste die het perfect heeft geraden, krijgt dit fantastische cadeau. Al wat je moet doen is een mailtje sturen en het nog even stilletjes voor jou houden.

UPDATE: Intussen is ook bekend wie als eerste het geheim van de school heeft kunnen raden!

Veerle Eeckhout raadde als eerste dat er een gloednieuwe Schoonheidsschool in Gent komt, en het is niet de eerste de beste locatie! Binnenkort zal je in Gent namelijk les kunnen volgen in een heus kasteel. Kasteel de Pélichy werd gebouwd in 1883 en is met zijn park en vijver een echt sprookjeskasteel. Momenteel wordt het gebouw helemaal gerenoveerd tot een prachtige locatie voor onze beauty-, wellness- en fashionopleidingen in Gent!

Veerle wint een opleiding naar keuze uit het aanbod van De Schoonheidsschool! Van harte proficiat, Veerle! Wij nemen persoonlijk met jou contact op.